Cel mai puternic
aspirator vertical
Samsung* cu până la 730W* putere și stație de colectare All-in-One

* În comparație cu puterea declarată a aspiratoarelor verticale Samsung.

Putere extremă de aspirare

Aspirare puternică, curățare impecabilă

Nicio podea nu rămâne necurățată cu Bespoke Jet™ AI Complete Extra. Este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are putere să aspire aproape orice, datorită motorului cu invertor digital cu putere de până la 730W*. Fluxul de aer este optimizat prin sistemul de aer complet aerodinamic, iar filtrarea multi-ciclonică captează chiar și cele mai fine particule de praf. Are o autonomie de până la 160 de minute** cu cele 2 baterii incluse în pachet**, pentru a curăța o casă întreagă.

Ușor și igienic de golit și de încărcat

Stația de colectare All-in-One

Bucură-te de o modalitate ușoară de a goli și de a încărca aspiratorul cu stația de colectare All-in-one. Tehnologia „Air Pulse” golește eficient recipientul de praf, iar un ciclon rotativ îndepărtează 99% din păr** cu tehnologia Air Spin Edge. Reține 99,999%*** din praful fin și, de asemenea, închide capacul.

Performanță

Igienă

SmartThings

Compatibil SmartThings

Smart Wi-Fi

Personalizează aspiratorul, pentru o curățare optimă. Folosind aplicația SmartThings*, poți să reglezi și să gestionezi funcțiile și setările. De asemenea, urmărește și raportează istoricul tău de curățare. Iar autodiagnoza inteligentă îi verifică starea și oferă un ghid personalizat de întreținere.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi.

Confort

Ce este în cutie