Conceptul de impecabilitate

Samsung CU8000 este un televizor 4K cu o diagonală de 55 de inch, procesorul Crystal 4K de ultimă generație și funcționalități avansate pentru televizor smart. Va fi platforma ideală pentru jucători și cinefili datorită tehnologiilor HDR10+, Motion Xcelerator, Dynamic Crystal Color, sunet adaptiv și algoritmii LITE. Designul elegant AirSlim se încadrează perfect în soluțiile minimaliste de design. Interfața intuitivă Tizen și asistenții vocali vă vor deschide la maxim posibilitățile televizorului Smart TV.

Nuanțe curate

Tehnologia Dynamic Crystal Color permite dispozitivelor Samsung să redea culori mai vibrante și mai intense, ceea ce face ca imaginea de pe ecran să fie vie și realistă. Spectrul de nuanțe reproducibile este de 64 de ori mai larg, permițând crearea unei imagini din miliarde de variații de culori.

Фото 2 Samsung CU8000
Фото 3 Samsung CU8000

Profil ultra-subțire

Chiar mai subțire, mai compact, mai elegant. Corpul minimalist cu rame subțiri și stilate dă impresia de imponderabilitate a ecranului. Datorită acestui lucru, se poate potrivi cu ușurință în orice interior fără a ocupa mult spațiu. Se oferă imersiune completă în vizual fără distrageri.

Procesorul Crystal 4K

Modelul este echipat cu un cip puternic care creează o imagine de înaltă calitate cu culori vibrante. Procesează fiecare pixel de pe ecran pentru a obține o detalizare mai bună în rezoluție 4K. În același timp, acordă atenție sistemului audio și algoritmilor săi, adaptând redarea la orice gen de conținut. Abordarea echilibrată a consumului de energie este un alt punct forte al Crystal 4K.

Фото 4 Samsung CU8000

Acces la cel mai bun conținut

Beneficiați de avantajele platformei Smart Hub, creată pe baza sistemului de operare Tizen. În interfața convenabilă, sunt deja preinstalate aplicații precum YouTube, Netflix, Amazon Prime și alte servicii pentru petrecerea timpului liber și extinderea orizonturilor. Vizionați filmele și serialele preferate, jucați jocuri, ascultați muzică folosind capacitățile multimedia ale televizoruluiSamsung CU8000.

Фото 5 Samsung CU8000

O prelucrare profundă a imaginii

Tehnologia analizează în detaliu fiecare zonă a imaginii, aplicând algoritmi HDR10+. Aceștia sunt concepuți pentru a crea un contrast de calitate, îmbunătățirea detaliilor și afișarea realistă a culorilor. O atenție deosebită este acordată pixelilor întunecați și luminoși: pe baza lor se construiește o imagine clară, cu nuanțe curate și vii.

Фото 6 Samsung CU8000

Funcționalitatea jocurilor

Jucătorii își vor putea realiza ambițiile pe un ecran mare și luminos Samsung CU8000. Televizorul este dotat cu centrul de jocuri Samsung Gaming Hub, care oferă acces instantaneu la jocuri. Compatibilitatea cu Xbox și alte console deschide noi posibilități de joc. Și tehnologia Motion Xcelerator, care permite obținerea unei imagini clare în scenele dinamice, procesează fiecare cadru în mod calitativ.

Фото 7 Samsung CU8000
Фото 8 Samsung CU8000

Sistem audio îmbunătățit

Sunetul adaptiv permite televizorului să ajusteze automat setările de redare în funcție de conținutul afișat pe ecran. Tehnologia LITE direcționează unda sonoră pe traiectoria mișcării obiectului. Algoritmii Q-Symphony asigură funcționarea armonioasă a difuzoarelor televizorului și a panoului audio. Sunet bogat, realist și cu adevărat viu.

Elemente de confort

Televizorul este livrat cu telecomanda SolarCell One Remote. Aceasta utilizează iluminarea solară ca sursă de energie: uitați de bateriile de unică folosință. În plus, televizorul este echipat cu un suport reglabil, cu ajutorul căruia panoul poate fi ușor instalat la nivelul dorit.

Фото 9 Samsung CU8000
Фото 10 Samsung CU8000

Mai mult decât un televizor

Peste 1000 de emisiuni TV, seriale și filme sunt disponibile în serviciul Samsung TV Plus, cu streaming gratuit. Acordați atenție și dezvoltați-vă capacitățile cu Samsung Health. Aplicația SmartThings și asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa pentru controlul casei inteligente. Aceasta este doar o parte din ceea ce obțineți alegând televizorul potrivit - o tehnologie care schimbă percepția dispozitivelor inteligente.