Galaxy Z Fold5

Galaxy AI este aici

Bun venit în era mobilelor AI. Cu Galaxy Z Fold5 în mâinile tale, poți dezlănțui noi niveluri de creativitate, productivitate și posibilități — începând cu cel mai important dispozitiv din viața ta. Smartphone-ul tău.

Pur și simplu monumental.

Try Galaxy pe telefonul tău

Scanează acest QR code sau vizitează trygalaxy.com

Puterea unui PC. Acum în buzunarul tău.

Fă cunoștință cu telefonul cu ecran mare, ca un cinematograf mobil. Cel care este atât o consolă de jocuri captivantă, cât și o forță de lucru cu mai multe ecrane, ideal pentru multitasking. Este completat cu o cameră puternică, de calitate profesională. Toate aceste instrumente disponibile în mâinile tale.

Galaxy Z Fold5 | Extinde mai mult

DESIGN  
ECRAN MARE  
BATERIE  
MULTITASKING  
CAMERĂ  
DESIGN  
ECRAN MARE  
BATERIE  
CAMERĂ  
MULTITASKING  

Ecran principal de 7.6”

Desfășoară un ecran uimitor, captivant - reimaginat pentru a oferi o experiență de gaming ca niciodată, vizionare cinematografică oriunde te-ai afla și productivitate în stil PC - totul pe un dispozitiv de dimensiunea unei tablete.

Cel mai ușor și mai compact Galaxy Z Fold de până acum

Galaxy Z Fold5 se ridică la înălțimea numelui prin plierea perfectă, făcând un ecran masiv să fie potrivit pentru buzunar.

Deschide-l, pliază-l sau flexează-l la unghiul perfect. Balamaua Flex reproiectată este o minune tehnică care se îndoaie după voința ta.

13,4 mm

Grosime

253g

Greutate

Mai subțire, mai ușor și mai portabil ca niciodată

Am redus factorul de formă, oferindu-ți o prindere mai bună a telefonului, fără a sacrifica un gram de putere.

Setează atmosfera cu culoarea ta preferată

Viitorul se prezintă luminos cu aceste nuanțe inspirate din natură.

Și acum pentru plăcerea ta de vizionare

1750 niți îl mențin strălucitor. Chiar și în lumină directă

Nu-ți face griji că lumina soarelui îți va strica vizionarea filmului în timp ce te bucuri de această experiență pe ecranul principal de 7,6”. Vei simți că te afli chiar în mijlocul acțiunii - cu Galaxy Z Fold5 care emite până la 1.750 niți de luminozitate.

1750 niți îl mențin strălucitor. Chiar și în lumină directă

Nu-ți face griji că lumina soarelui îți va strica vizionarea filmului în timp ce te bucuri de această experiență pe ecranul principal de 7,6”. Vei simți că te afli chiar în mijlocul acțiunii - cu Galaxy Z Fold5 care emite până la 1.750 niți de luminozitate.

Bucură-te de toată ziua

Ascultă până la

73ore

Vizionează până la

21ore

Un telefon atât de impresionant - vei dori să-l folosești tot timpul. Și cu un sistem masiv de baterii duble de 4.400 mAh (tipic), o poți face. Împreună cu un procesor avansat, adaptează eficient consumul de energie la obiceiurile și nevoile tale, făcând ca o încărcare să dureze mai mult decât oricând.

Jocuri puternice cu cel mai rapid Snapdragon de pe un Galaxy Z Fold de până acum

Pornește pe drumul către victorie cu hardware-ul și software-ul îmbunătățit al Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Acest procesor de înaltă performanță alimentează un joc la nivel de campion.

GPU

32%↑

NPU

25%↑

CPU

18%↑

Multi Window.
Arma ta secretă în multitasking

Cea mai avansată experiență de multitasking pe un smartphone Samsung Galaxy de până acum îți permite să păstrezi trei ferestre pe un singur ecran, astfel încât să poți lucra mai ușor, partaja fișiere, să faci cumpărături, să răsfoiești și să te joci mai mult.

Bara de activități conține până la douăsprezece aplicații simultan - păstrând acum patru dintre cele mai recente - astfel încât să poți schimba fără efort între cele pe care îți place să le utilizezi cel mai mult. Adaugă S Pen la setul tău de instrumente extraordinare pentru o eficiență și mai mare.

*Изображение является имитацией и предназначено для демонстрации. Фактический вид интерфейса может отличаться.

Cel mai portabil S Pen pentru Fold de până acum, cu o carcasă compactă

Când ideile curg, atinge S Pen pentru a scrie, a mâzgăli și a nota cu precizie la care mâinile tale doar ar putea visa. Deschide Samsung Notes pentru o „pânză” care se sincronizează pe toate dispozitivele tale sau transformă jurnalul într-o formă de artă în aplicația ta preferată de luat notițe.

*Изображение является имитацией и предназначено для демонстрации. Фактический вид интерфейса может отличаться.

Mai buni împreună

Carcasă Slim S Pen

pentru precizie în mers

GoodNotes

acum cu și mai mult control creativ

Camere remarcabile

10 MP

Cameră telephoto cu zoom optic 3X

50 MP

Cameră Wide

12 MP

Cameră Ultra Wide

10 MP

Cameră frontală

4 MP

Cameră Under Display

50MP MVP

Având nu doar un sistem avansat de camere, acest device cu două afișaje extinse îți permite să configurezi telefonul ca un studio mobil complet cu 30x Space Zoom. Astfel, poți fotografia, reînregistra, mări și edita cu un nivel de libertate creativă complet nou.

Dual Preview îți pune subiectul în control

Deschide Galaxy Z Fold5 pentru a arăta subiectului exact ceea ce vezi în previzualizare. În acest fel, își poate ajusta poziția și își poate aranja părul pentru a arăta cât mai bine.

Echilibrat și luminos în lumină slabă

Deschide ecranul principal și capturează fotografiile nocturne de înaltă rezoluție la care ai visat întotdeauna — o fotografie uimitoare la lumină slabă care surprinde fiecare moment cu culoare și claritate.

Atinge pentru a înregistra. Capturează amintiri

Cu camera din spate, realizează videoclipuri luxuriante, cu culori și detalii. Pentru și mai multă claritate, Auto FPS setează expunerea optimă de la moment la moment, astfel încât videoclipul tău să rămână luminos de la început până la sfârșit.

Expuneri multiple. Un rezultat perfect

Descarcă Expert RAW pentru a fotografia și a-ți îmbunătăți fotografia ca un profesionist. Explorează efecte speciale ușor de utilizat, cum ar fi expunerea multiplă. Filmează și combină până la nouă fotografii într-o operă de artă stratificată. Și în mod Flex, Galaxy Z Fold5 devine propriul său trepied – stabil și fără mâini.

Premium și dur, în interior și în exterior

Galaxy Z Fold5 iese in evidență prin rezistența la plieri repetate. Înscrie-te la Samsung Care+ pentru a te asigura că și accidentele mari pot fi iertate.

Galaxy Z Fold5 este ranforsat cu un cadru dur din aluminiu. Această carcasă puternică este la înălțimea numelui său – Aluminiu blindat – protejându-ți telefonul de deteriorare.

Noua noastră balama cu șină duală este mai puternică, mai durabilă și o frumusețe de văzut.

Sigilat etanș cu rezistență mare la apă.

Controlează mai multe ecrane deodată cu Multi Control

Bucură-te de colaborarea perfectă cu dispozitivul. Controlul multiplu îți permite să utilizezi o tastatură și un mouse pe dispozitive precum Galaxy Z Fold5 și Galaxy Tab S9, făcând și mai ușor să copiezi și să lipești sau să tragi și să plasezi. Tableta ta se poate dubla chiar și ca un al doilea ecran, pentru a face spațiul de lucru portabil și mai eficient.