Galaxy Z Flip5

Galaxy AI este aici

Bun venit în era mobilelor AI. Cu Galaxy Z Flip5 în mâinile tale, poți dezlănțui noi niveluri de creativitate, productivitate și posibilități — începând cu cel mai important dispozitiv din viața ta. Smartphone-ul tău.

Pur și simplu monumental.

Try Galaxy pe telefonul tău

Scanează acest QR code sau vizitează trygalaxy.com

Cum ar fi dacă telefonul tău ar fi o extensie a ta?

O potrivire perfectă - atât în viață, cât și în buzunar. Un ecran frontal Flex strălucitor pe care îl poți personaliza. O cameră care surprinde selfie-uri din unghiuri îndrăznețe. În plus, o baterie care ține pasul.

Galaxy Z Flip5 | Join the flip side

CAMERĂ  
DESIGN  
BATERIE  
MULTITASKING  
CAMERĂ  
ECRAN FRONTAL FLEX  
CAMERĂ 
FLEX MODE  
BATERIE  
DESIGN  

Ecran frontal Flex.Cel mai mare ecran frontal al unui Galaxy Z Flip de până acum

Galaxy Z Flip5 debutează cu un ecran Ecran frontal Flex de 3,4” construit pentru exprimare personală. Compact și atrăgător din orice unghi, acest dispozitiv pliabil este pe cât de versatil, pe atât de portabil.

O dimensiune care se potrivește tuturor buzunarelor

Cel mai compact Galaxy Z Flip al nostru se pliază strâns pentru a se potrivi la fel de ușor în buzunar ca și în mâinile tale.

Alege din patru culori inspirate de natură

Găsește-ți vibrația într-o lume de combinații de culori futuriste inspirate de lumea naturală: Mint, Graphite, Cream, Lavender.

Mint

Graphite

Cream

Lavender

Cameră.
Cea mai bună experiență de selfie de până acum pe un smartphone Galaxy

Fă selfie-uri uimitoare cu camera Flex și fă din orice unghi cel mai bun unghi pentru pozele tale. Indiferent de camera pe care o alegi, Galaxy Z Flip5 îți ușurează munca. Acum tot ce îți rămâne de făcut este să stăpânești arta fotografiei.

Cameră Flex pentru selfie-uri. Chiar și când dispozitivul este închis

Lansează aplicația cameră cu ajutorul comenzii rapide de pe ecranul frontal Flex pentru a surprinde momentul. Fotografiază, ajustează setările și reia fotografierea, totul fără a deschide telefonul.

Selfie-uri hands-free. Datorită FlexCam

Deschide în mod Flex și adu-ți prietenii în cadru pentru un selfie de grup mai amplu. Folosește Camera Controller pe Galaxy Watch6 și uimește lumea cu selfie-uri cu zoom. Aceasta este flexibilitatea supremă.

Surprinde noaptea cu Nightography

Camera Wide angle a Galaxy Z Flip5 aduce în cadru și mai mult din scena fotografiată. Extinderea telefonului este opțională - trebuie doar să glisezi pictograma Cameră din ecranul frontal Flex și să începi să înregistrezi cu camera Flex. Și poți continua să filmezi deoarece, cu clipuri video 4K Nightography la 60 fps, pierderea luminii solare nu înseamnă pierderea calității.

Cameră frontală pentru selfie-uri. Arăți bine

Extinderea telefonului pentru a ajunge la camera frontală oferă abilităților tale de selfie un upgrade major. Uită de zilele în care fotografiile din fața camerei frontale erau neclare. Lentila Super Clear păstrează fotografiile clare și reduce chiar și efectul de strălucire dat de luminile puternice din spatele tău.

Fă cunoștință cu ecranul frontal Flex de 3,4”

Poți răspunde la mesaje cu o tastatură QWERTY, efectua apeluri, verifica prognoza meteo și chiar scoate portofelul - toate acestea cu ecranul frontal Flex mare și luminos. Acum dispune de mai multe cadrane de ceas și gesturi încrucișate pe care le cunoști din întregul ecosistem Galaxy.

Și indiferent de numărul de widget-uri pe care le folosești, nu te vei pierde niciodată în căutarile tale cu Multi Widget View.

Personalizează ecranul frontal exact cum îți dorești

Preia controlul total al ecranului frontal. Personalizează-ți dispozitivul cu o mulțime de widget-uri, imagini de fundal video, fețe de ceas, stiluri și multe altele pentru a-ți face telefonul Galaxy Z Flip5 unic.

Durată de viață a bateriei pentru toată ziua

Ascultă până la

57ore

Vizionează până la

20ore

Susținută de un procesor puternic, această baterie de 3.700 mAh (tipică) este și mai eficientă, prelungind încărcarea astfel încât să poți continua să te bucuri de filme sau jocuri până târziu în noapte. Ai nevoie de mai multă energie? Activează modul de consum redus al bateriei pentru a continua să te distrezi.

Cel mai puternic procesor de pe Galaxy foldables de până acum

Noul Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy te duce la un nou nivel de putere. Experimentează o grafică mai fluidă, o inteligență artificială mai rapidă și o performanță îmbunătățită a bateriei.

Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy

25%↑

GPU

20%↑

NPU

17%↑

CPU

O nouă flexibilitate - Panoul Flex Mode

Îmbunătățește-ți modul în care utilizezi Flex Mode cu mai multe comenzi la îndemână. Ascunde sau extinde panoul prin simpla atingere a unui buton. Poți chiar să scoți un touchpad și un cursor. Iar un panou de control al redării îmbunătățit face ca navigarea prin muzică și fișiere media să fie mai ușoară și mai precisă ca niciodată.

Rezistent la deschideri multiple

Galaxy Z Flip5 rămâne rezistent. Și cu sprijinul suplimentar al Samsung Care+, îl poți lua cu tine fără să îți faci griji cu privire la orice alunecare care ar putea apărea pe parcurs.

Acest telefon pliabil are un cadru din Armor Aluminium.

Îți prezentăm un design nou, durabil, cu șină duală pentru balamalele noastre pliabile.

Cu Galaxy Z Flip5, un pic de umezeală nu îți va strica ziua.