Acces nelimitat la conținut cu Xiaomi TV Box S

Noul media player de generație Smart TV Xiaomi TV Box vă va ajuta să găsiți conținut interesant pentru orice gust. Modul Bluetooth 5.2 facilitează conectarea diferitelor dispozitive la media player, iar Wi-Fi dual-band asigură transferul rapid al datelor. Vă veți bucura de fiecare vizionare datorită formatului de imagine 4K Ultra HD cu suport Dolby Vision cu HDR10+ și Dolby Atmos.

Imagine clară și detaliată 4K Ultra HD

Rezoluția înaltă 4K Ultra HD oferă experiențe excelente de vizionare, cu culori luminoase și vibrante și o claritate excepțională a fiecărui detaliu pe întreaga suprafață a ecranului, deoarece densitatea de pixeli 4K Ultra HD depășește de 4 ori rezoluția FHD.

Фото 2 Smart TV Xiaomi TV Box

Mai multă culoare și contrast

Cu Dolby Vision și HDR10+, veți avea acces la un interval dinamic mai larg, cu culori intense și contrastante care nu se estompează în orice iluminare. Acum puteți observa mai multe detalii în scene întunecate și luminoase, care înainte ar fi trecut neobservate.

Sunet care amplifică experiența

Tehnologia avansată de sunet spațial Dolby Atmos transformă camera de zi într-o sală de cinema, umplând spațiul cu un sunet puternic și clar care vă transportă direct în centrul acțiunii. Suportul DTS-HD adaugă mai multă detaliere și profunzime sunetului, amplificând senzația de prezență vie.

Фото 4 Smart TV Xiaomi TV Box

Performanță puternică

Procesorul quad-core avansat, în combinație cu procesorul grafic performant, asigură o performanță îmbunătățită. Cu 2 GB de RAM + 8 GB de stocare internă, vă veți bucura de o redare mai fluentă și de o funcționare excelentă a sistemului.

Фото 5 Smart TV Xiaomi TV Box

În Google TV - găsiți tot ce aveți nevoie și mai mult

Platforma Google TV facilitează căutarea conținutului, deoarece puteți găsi ușor filmele, emisiunile, videoclipurile de divertisment și educaționale pe orice tematică. Recomandările inteligente vă propun conținut nou, în funcție de istoricul vizionărilor și abonamentelor dumneavoastră.

Фото 6 Smart TV Xiaomi TV Box

Spuneți doar un cuvânt

Spuneți doar "Ok Google" sau apăsați butonul Google Assistant și veți primi instantaneu răspuns la orice întrebare. Căutați filme și emisiuni, redați muzică și deschideți aplicații - toate acestea și multe altele pot fi făcute cu ajutorul comenzilor vocale.

O singură telecomandă pentru mai multe dispozitive

Telecomanda Bluetooth 360° comodă, cu butoane intuitive, vă ajută să controlați dispozitivele din orice unghi. Portul IR integrat vă permite să reglați volumul și să controlați alimentarea televizorului sau a soundbar-ului conectat la media player.

Фото 8 Smart TV Xiaomi TV Box

Chromecast integrat

Transferați redarea de pe ecrane mici pe ecrane mari. Cu ajutorul Chromecast, acum puteți reda cu ușurință videoclipurile salvate pe smartphone pe ecranul televizorului pentru a vă bucura de vizionare în calitate excelentă în compania prietenilor.

Фото 9 Smart TV Xiaomi TV Box

Conectare simplă

Setul universal de porturi facilitează conectarea ușoară a dispozitivelor externe la media player. Portul USB vă permite să vizualizați fotografii sau să ascultați muzică de pe un stick USB, iar ieșirea audio este special concepută pentru conectarea căștilor sau a difuzoarelor externe.

Фото 10 Smart TV Xiaomi TV Box