Televizoarele cu laser Hisense duc tehnologia de fabricație a televizoarelor la un nou nivel.

Cu peste 1300 de cereri de patentare, Hisense este un inovator în domeniul producției de televizoare cu laser și aduce pe piață cele mai noi inovații ale sale.

DETALE REALISTICE

Sursa de emisie laser tricoloră RGB creează simultan trei imagini de culori diferite, asigurând o redare mai calitativă a culorilor și o luminozitate uniformă. Gama de culori mai largă, tehnologia îmbunătățită Trichroma și ecranul actualizat cu tehnologie specială de absorbție a luminii permit crearea unei imagini maxim de realiste.

LUMINOZITATE EXCEPȚIONALĂ

Datorită luminozității de 2800 lumeni și ecranului ALR, televizoarele cu laser Hisense, cu suport pentru tehnologia Trichroma, creează o imagine strălucitoare și clară. Emisia de înaltă tehnologie asigură o luminozitate uniformă pe întreaga suprafață a ecranului pentru redarea unei imagini mai calitative.

IMAGINE MAXIM DE REALISTĂ

Sursa de emisie laser tricoloră creează o imagine ultra-realistică cu o reproducere mai naturală a culorilor, care va lăsa asupra voastră o impresie de neuitat.

POSIBILITATEA DE A INSTALA ÎN ORICE LOCAȚIE

Televizorul laser 100L9H cu suport pentru tehnologia Trichroma utilizează tehnologia ultra scurtă de focalizare, care permite crearea unei imagini de calitate chiar și atunci când proiectorul este instalat în apropierea peretelui. Aceasta oferă o utilizare excepțional de convenabilă și posibilitatea de a fi instalat practic în orice încăpere.

BUCURAȚI-VĂ DE O IMAGINE DE CALITATE DE PE UN TELEVIZOR IMENS DE 100 DE INCHI ORICÂND, ORIUNDE

Televizorul laser ultra scurt de focalizare, cu suport pentru tehnologia Trichroma, proiectează o imagine colorată și luminoasă în formatul 4K pe un ecran de 100 de inch, cu tehnologie specială de absorbție a luminii. Imaginea rămâne luminoasă și detaliată în orice condiții de iluminare, permițându-vă să vă bucurați de vizionarea unui televizor imens în orice loc.

IMAGINE SPLENDIDĂ ÎN ORICE CONDIȚII DE ILUMINARE

Pe ecranul televizorului cu laser se utilizează o tehnologie specială anti-reflectoare care blochează mai mult de 85% din lumina puternică. Imaginea va rămâne luminoasă și detaliată în orice condiții de iluminare, permițându-vă să vă bucurați de vizionarea pe un ecran mare în orice cameră.

NIVEL NOU DE REDARE A CULORILOR

BT.2020 este standardul principal care definește gama de culori a televizoarelor viitorului. Cu cât este mai largă gama de culori, cu atât mai multe culori afișează ecranul. Hisense a extins gama de culori conform standardului BT.2020 până la 107%, astfel că televizoarele cu laser care suportă tehnologia Trichroma creează efecte vizuale incredibile.

IMAGINE DE CALITATE 4K UHD

Formatul 4K Ultra HD suportă peste 8 milioane de pixeli pentru a crea o imagine complet nouă pe un ecran ALR uriaș. Imaginile devin mai clare și mai luminoase, păstrând culorile originale, ceea ce permite obținerea unor nuanțe și tonuri ideale.

NU RATAȚI NICIUN MOMENT IMPORTANT

Tehnologia Smooth Motion asigură redarea fluentă a celor mai dinamice scene. Tehnologia MEMC, cu un timp de răspuns de câteva microsecunde, susține o viteză de redare a mișcării de până la 10 ori mai mare decât televizoarele OLED. Astfel, se reduce neclaritatea și întârzierile în redarea imaginii, crescând claritatea acesteia pentru ca telespectatorii să se bucure de cea mai mare fluiditate în transmiterea scenelor dinamice.

CALITATE ÎNALTĂ A REDĂRII SUNETULUI LA NIVEL DE CINEMATOGRAFE COMPLETE ÎN PROPRIUL DVS. DOMICILIU

Creați o experiență sonoră complet nouă în propria locuință cu tehnologia Dolby Atmos® și cu difuzoarele frontale de înaltă calitate de 40 de wați, care vă introduc în miezul acțiunii de pe ecran. Televizoarele laser Hisense, cu suport pentru tehnologia Trichroma, vă permit să transformați casa într-un adevărat cinematograf, cu un sunet puternic și de înaltă calitate.

O IMERSIUNE TOTALĂ ÎN ATMOSFERA FILMULUI

Cu ajutorul televizoarelor laser care suportă tehnologia Trichroma, veți putea să vă îngropați întreaga familie într-o lume captivantă a cinematografiei. Vizionarea împreună vă va apropia și vă va deschide oportunități nelimitate.

DOAR UN TELEVIZOR SMART STRĂLUCITOR

Datorită unei interfețe mai simple, care permite comutarea ușoară între serviciile preferate de streaming și dispozitive cu doar trei apăsări de buton, platforma VIDAA 6.0 oferă utilizatorilor cele mai bune produse media de la furnizorii globali și locali de conținut.

CU ADEVĂRAT UN TELEVIZOR INTELIGENT

Televizorul laser Hisense cu suport pentru tehnologia Trichroma este cu adevărat un televizor inteligent. Acesta include un tuner încorporat, care poate recepționa, procesa și afișa pe ecran semnalul televizat transmis.

DESIGN UNIC ÎN STILUL ARHITECTURII MODERNE

Design în stilul arhitecturii fantastice.

Datorită designului său unic în stilul construcțiilor arhitecturale moderne, televizoarele laser Hisense cu tehnologia Trichroma se integrează perfect în orice interior de locuință.

ASPECT STRĂLUCITOR

Panoul superior are o formă elegantă cu linii curbe moi și este realizat folosind tehnologia modernă IMD.

Datorită suprafeței sale curbe moi, televizorul laser 100 L9H cu tehnologia Trichroma oferă senzația unui dispozitiv digital ușor și elegant în stil modern. Panoul superior, realizat cu ajutorul tehnologiei IMD de ultimă generație, subliniază în mod suplimentar aspectul exterior al televizorului.

Creați o atmosferă artistică acasă.

Un televizor cu laser elegant poate transforma orice spațiu din casă într-unul mai confortabil, deschis și atrăgător.

Adevărata artă în casa ta.

Vizionare confortabilă și lipsa totală a efortului asupra ochilor.

Tehnologia de reducere a emisiei de lumină albastră, certificată de TUV, reduce efortul asupra ochilor. Pe ecran este afișată o imagine reflectată, ceea ce asigură o vizualizare mai confortabilă chiar și în timpul prelungit.

Tehnologie pentru protecția vederii.

Hisense dezvoltă tehnologii care au grijă de sănătatea ta. Luminozitatea razelor laser emise este redusă atunci când o persoană se apropie de consola televizorului. Acest lucru contribuie suplimentar la protejarea ochilor tăi.

Durată de viață prelungită.

Tehnologia X-FusionTM utilizează surse precise de lumină pentru a asigura funcționarea continuă timp de peste 25 de mii de ore sau vizionarea a peste 10 mii de filme*, oferindu-vă o realism de imagine de neegalat.