FreshIN+

Air Engine

Temperature Balancing

QuadruPuri Filters

Gentle Breeze

Smart Inverter

Smart Control

Specialistul dvs. în gestionarea climatului interior. Seria de aparate de aer condiționat TCL FreshIN dispune de un sistem complet de aer proaspăt, care vă oferă servicii mai profesionale și mai apropiate, ceea ce duce la un stil de viață inteligent și sănătos.

FreshIN+

Având un design patentat "FreshIN+", aerul condiționat vă va anunța când intră aer proaspăt.

Echilibrarea temperaturii

După ce aerul proaspăt este direcționat către schimbătorul de căldură, acesta va fi răcit sau încălzit și va ieși la aceeași temperatură interioară pentru a evita fluctuațiile de temperatură inconfortabile.

Filtre QuadruPuri

Aerul proaspăt va trece prin 4 straturi diferite (filtru preliminar, strat antibacterian cu ioni de argint, filtru HEPA de înaltă eficiență și filtru de înaltă densitate) pentru a asigura o purificare a aerului foarte eficientă.

Air Engine

Cu motorul de aer de mare putere, aparatul de aer condiționat FreshIN+ poate aduce până la 60 m3 de aer proaspăt pe oră, putând satisface cu ușurință nevoile celor mai multe tipuri de spații interioare.

Răcire fără suflu direct de vânt

Bucurați-vă de o răcire mai confortabilă cu modul Gentle Breeze. Mai mult de o mie de micro-găuri creează un flux de aer laminar moale. Evitați curentul de aer rece aspru și direct - și deblocați o răcorire superioară.

Smart Airflow

Răcire în stil duș

Fluxul de aer direcționat în sus, cu jeturi de aer coborând din tavan pentru a crea un efect de răcire captivant.

Încălzire în stil crescător

Fluxul de aer cald și optimizat pentru umiditate se ridică uniform de la podea.

Flux de aer la 360

Designul inovator al lamelelor mari care se deplasează la 360° asigură un unghi larg de suflare a aerului în fiecare colț, în mod flexibil și uniform, pentru întregul spațiu interior.

Inovație CleanXpress

Este construit pentru a vă reaminti când este timpul să faceți curățenie și pentru a vă ajuta să faceți curățenia AC mult mai ușor ca niciodată.

Control inteligent oricând și oriunde

Bucurați-vă de control 24/7 prin intermediul aplicației TCL Home App pentru dispozitive inteligente. Acționați de la distanță funcțiile prin intermediul aplicației sau controlați prin comenzi vocale simple. Aplicația TCL Home App ar putea, de asemenea, să afișeze pentru dvs. volumul de aer proaspăt în timp real.

Ușor de monitorizat consumul

Aplicația TCL Home App vă oferă o viziune clară asupra consumului de energie electrică cu ajutorul funcției de gestionare a energiei electrice.

Personalizați-vă experiența de somn

Setări personalizate pentru a răspunde nevoilor diferitelor grupuri de persoane (copii, bătrâni și adulți). Dormiți liniștit cu o setare simplă în aplicația TCL home.

Până la 60% de economisire a energiei

Economisiți bani și bucurați-vă de eficiență energetică cu Smart Inverter. Cu o economie de energie de până la 60%, Smart Inverter ajută la atingerea mai rapidă a temperaturii de setare, răcind bobinele la 18 ℃ în 30 de secunde, încălzindu-le la 40 ℃ în 60 de secunde și menținând temperatura stabilă la ± 0,5 ℃.

(*Date aplicate la unele modele specifice de invertoare)