Potențial maxim de joc

Monitorul de gaming Xiaomi Mi 27" 2K este dispozitivul pentru cei care doresc mai mult. Descoperiți întregul potențial de joc, oferindu-vă în totalitate experiența de gaming de calitate, cu o rezoluție de 2560x1440 pixeli, o frecvență de actualizare de 165 Hz și un timp de răspuns de 1 ms, un spațiu cromatic DCI-P3 cu o acoperire de 95%, suport pentru tehnologiile TÜV Low Blue Light și HDR. Fiecare detaliu al construcției este gândit în întregime: carcasă monolitică cu un radiator de căldură de calitate, capacul magnetic din spate se deschide ușor, șuruburile sunt rezistente și durabile.

Фото 2 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Vedeți fiecare detaliu

Ecranul ultra-clar cu o rezoluție de 2560x1440 impresionează prin multitudinea de detalii pe care le veți vedea pe panoul QHD 2K. Ecranul mare de 27 de inchi nu vă va permite să pierdeți niciun pas al adversarului. Detaliile impresionante vă oferă avantajul de a vedea tot ceea ce adversarii dvs. nu pot. Respingeți orice atac.

Panou imersiv bazat pe tehnologia IPS

Ecranul ultra-wide cu unghiuri de vizualizare de 178° utilizează o matrice IPS pentru a crea imagini incredibil de luminoase și realiste. Designul minimalist cu margini foarte subțiri asigură o experiență confortabilă de vizualizare. În cazul utilizării în format multi-monitor, nu veți fi distras de încadrare și vă veți concentra pe gameplay.

Mai rapid și mai clar

Uitați de cadrele estompate și rupte - monitorul Xiaomi Mi 27" 2K Gaming Monitor cu o frecvență de actualizare de 165 Hz devine instrumentul perfect pentru a crea un spațiu de joc vizual perfect. Această caracteristică foarte ridicată elimină tremurul și interferențele, permițându-vă să vă bucurați de fluiditatea și rapiditatea fiecărei mișcări.

Фото 4 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

La un pas de victorie

Timpul de răspuns IMBC ultra-rapid de 1 ms vă ajută să reacționați instantaneu în momentele cheie. Rezultatul luptei va fi decis instantaneu și în favoarea dvs., în timp ce inamicii vă vor aplauda abilitățile rapide. Secretul succesului constă în echilibrul dintre abilitățile ridicate ale jucătorului și alegerea unui echipament capabil să-și dezvăluie potențialul.

Фото 5 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Vizual pentru perfecționiști

Sincronizarea între placa video și monitor devine un aspect crucial pentru un gaming de top. Această variantă utilizează tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina problemele legate de cadrele pierdute, permițându-vă să vedeți totul și să reacționați la timp. Stabilitatea și confortul în procesul de joc sunt asigurate.

Фото 6 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Paleta maximă de culori

Pentru a reda culorile, sunt utilizate instrumente inovatoare avansate, care permit acoperirea spațiului cromatic DCI-P3 la 95%, iar SRGB la 100%. 16,7 milioane de nuanțe sunt disponibile pentru a crea o experiență vizuală excelentă. În modul HDR activ, veți obține o lumină de afișare de 400 cd/m². Fie că este vorba de vizionarea unor fotografii de familie sau de o luptă intensă, veți experimenta aceeași calitate în procesul de imersiune pe ecran.

Фото 7 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Redarea realistă a culorii

Producătorul s-a asigurat ca fiecare monitor Xiaomi Mi 27" 2K Gaming Monitor să fie calibrat conform standardului cu o valoare AE <2. Intensitatea fiecărei nuanțe se potrivește perfect cu realismul cu care acestea sunt afișate pe ecran. Componenta vizuală vibrantă nu devine incomodă pentru ochi.

Фото 8 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Aplicarea algoritmilor HDR

Niciun inamic nu se va mai ascunde de privirea atentă. Utilizând în mod optim tehnologia HDR, s-a reușit optimizarea vizibilității în zonele întunecate ale locațiilor, permițându-vă să vedeți fiecare mișcare a celor care cred că sunt invizibili. Alegeți luminozitatea în funcție de gama de culori a jocului și fiți un pas înaintea adversarului.

Фото 9 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Cu grijă pentru ochii tăi

Nici o oboseala a retinei în timpul sesiunilor lungi de joc. Tehnologia TÜV Low Blue Light filtrează razele albastre cu lungime scurtă, care sunt unul dintre factorii care determină oboseala ochilor. Acum sesiunile dvs. de joc și de lucru pot fi mult mai lungi fără riscuri pentru sănătate.

Фото 11 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Porturi universale

La dispoziția dvs. aveți un panou de sloturi echipat cu porturi USB 3.0, DP, HDMI și jack audio de 3,5 mm. Conexiunea rapidă a dispozitivelor compatibile este garantată, la fel ca și suportul pentru diverse scenarii de lucru cu monitorul. Lucrând în tandem cu telefonul, puteți încărca acesta cu ajutorul monitorului, economisind astfel timp și resurse de reîncărcare a smartphone-ului.

Poziționare în orice poziție

Suportul cu mecanism de rotație vă permite să alegeți poziția de lucru a monitorului. Utilizatorul poate selecta orice format, făcând spațiul său de lucru sau joc mult mai confortabil. Orientarea verticală, orizontală, modul portret, rotație orizontală, montaj pe perete - alegerea vă aparține.

Фото 12 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor
Фото 13 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor

Difuzarea căldurii

Structura monolitică a carcasei exterioare arată extrem de elegant. În același timp, creatorii Xiaomi Mi 27" 2K Gaming Monitor s-au asigurat că există un schimb de aer de calitate cu evacuarea fluxurilor de căldură. Pe partea din spate a suportului, în spatele acestuia, se află un modul cu perforații, care oferă un concept fără sudură, fără a afecta integritatea carcasei.

Capacul din spate detașabil

Capacul magnetic situat în spate se deschide ușor în urma unui gest pentru a fi deschis. Este suficientă o singură acțiune și acesta va fi îndepărtat. La demontare, trebuie doar să apăsați butonul pentru a activa mecanismul de deschidere, iar la instalare, trebuie să îl fixați până se aude un clic caracteristic. Construcția intuitivă vă permite să efectuați rapid orice acțiuni cu monitorul.

Фото 14 Xiaomi Mi 27 2K Gaming Monitor