Curățarea eficientă a aerului în casă

Purificatorul inteligent de aer Smart Air Purifier 4 Compact, cu un sistem triplu de filtrare, curăță calitativ aerul nu doar de poluanții obișnuiți, ci și de alergeni, asigurând o atmosferă sănătoasă pentru persoanele predispuse la alergii. Senzorul de particule solide monitorizează starea aerului și reglează automat intensitatea curățării. Dispozitivul este recomandat pentru utilizare în încăperi de până la 48 de metri pătrați. Datorită configurației de podea/masă și designului estetic, purificatorul nu va ocupa mult spațiu și se va integra perfect în orice interior.

Фото 1 Smart Air Purifier 4 Compact

Dimensiuni compacte

Purificatorul Smart Air Purifier 4 Compact este încastrat într-o carcasă elegantă și ordonată. Datorită faptului că poate fi instalat atât pe podea, cât și pe masă, nu veți întâmpina dificultăți în amplasarea sa. În ciuda dimensiunilor compacte, el se descurcă excelent în curățarea aerului într-o încăpere de până la 48 de metri pătrați. Cu o performanță de până la 230 de metri cubi pe oră și o circulație a aerului pe 360 de grade, vă este garantată o atmosferă curată și sănătoasă.

Фото 3 Smart Air Purifier 4 Compact

Filtrare triplă

Filtrul în trei etape asigură o filtrare meticuloasă și eliminarea eficientă a poluanților cum ar fi praful, fumul și orice mirosuri neplăcute. Se acordă o atenție deosebită îndepărtării alergenilor, precum polenul, blana și scuamele animalelor de companie. Smart Air Purifier 4 Compact are grijă de sănătatea fiecărui membru al familiei și menține o atmosferă confortabilă în casă. Purificatorul are certificatul TÜV Rheinland, ceea ce reprezintă o dovadă suplimentară a eficienței sale ridicate de curățare.

Gestionare inteligentă

Controlați purificatorul de la distanță prin intermediul unei aplicații, porniți-l astfel încât să vă întoarceți acasă cu aer proaspăt și curat. Datorită temporizatorului și posibilității de a seta parametrii optimi de curățare, veți putea controla complet microclimatul din casa dumneavoastră. În modul manual, puteți chiar să setați suprafața de acoperire și viteza de curățare.

Фото 4 Smart Air Purifier 4 Compact
Фото 5 Smart Air Purifier 4 Compact

Mod automat

Senzorul de particule solide monitorizează calitatea aerului în timp real și gestionează funcționarea purificatorului în mod automat pentru a menține parametrii optimi ai aerului. Indicatorul cu patru culori de pe carcasă vă va ajuta să evaluați calitatea aerului în cameră.

Mod silențios

În modul de somn, purificatorul Smart Air Purifier 4 Compact funcționează atât de silențios încât îl puteți utiliza în camera copiilor pe timp de noapte. Dispozitivul emite un zgomot de doar 20 dB și dezactivează iluminarea pentru a nu perturba odihna completă.

Фото 6 Smart Air Purifier 4 Compact

Mai multă curățenie - mai puține costuri

Echipat cu un motor fără perii de curent continuu, purificatorul nu doar funcționează în tăcere, ci și consumă eficient energie electrică. Puterea sa este de doar 27 W și chiar și la încărcare maximă consumă doar 0,7 kWh pe zi de curățare continuă.

Фото 7 Smart Air Purifier 4 Compact