Umidificatorul Xiaomi Smart Humidifier 2

Umidificatorul Xiaomi Smart Humidifier 2 se asigură că nivelul de umiditate din aerul din casa ta este întotdeauna optim. Funcția de umidificare automată previne umiditatea excesivă. Curățarea cu ultraviolet UV-C purifică apa înainte de a fi dispersată în cameră sub formă de ceață. Prin aplicația MiHome, vei avea acces la funcționalități extinse ale umidificatorului.

Atmosferă sănătoasă în casă

Umidificatorul Xiaomi Smart Humidifier 2 utilizează tehnologia de umidificare naturală fără a lăsa urme de ceață pe suprafețe. Construcția actualizată, cu o placă plutitoare, asigură o eliberare constantă a umidității la nivelurile setate, pentru a obține o umiditate naturală și uniformă în atmosfera din casă.

Prelucrarea prealabilă a apei

Технология ультрафиолетовой стерилизации UV-C уничтожает до 99.9% бактерий, содержащихся в воде, перед тем как увлажнитель преобразует ее в воздушный туман. Поэтому в помещение попадает поток увлажненного воздуха, абсолютно безопасный для вашего здоровья.

Фото 3 Xiaomi Smart Humidifier 2
Фото 4 Xiaomi Smart Humidifier 2

Peste 30 de ore de funcționare continuă

Umidificatorul evaporă până la 350 ml de apă pe oră. Cu un rezervor de apă de 4,5 litri, dispozitivul poate menține o atmosferă sănătoasă în cameră timp de până la 12 ore la puterea maximă și până la 32 de ore în modul economic. Mecanismul dublu de protecție oprește dispozitivul dacă rezervorul este gol sau este îndepărtat de pe bază.

Previne supraumidificarea

Pentru a menține un nivel optim de umiditate în încăpere, utilizează modul automat, în care dispozitivul se activează/dezactivează în funcție de modificările nivelului de umiditate și menține umiditatea optimă la 60%. În modul 3 și când aerul este saturat cu umiditate la 85%, umidificatorul rămâne activ încă 30 de minute, după care se oprește automat.

Фото 5 Xiaomi Smart Humidifier 2

Control prin intermediul aplicației MiHome

Gestionează funcționarea umidificatorului Xiaomi Smart Humidifier 2 prin intermediul aplicației mobile MiHome. Vei putea porni și opri dispozitivul de la distanță, seta un timer, schimba modurile de funcționare, monitoriza nivelul de umiditate din aer și verifică dacă există apă în rezervor, totul cu ajutorul smartphone-ului tău.

Фото 6 Xiaomi Smart Humidifier 2

Reumplere și întreținere ușoară

Pentru a reumple umidificatorul, nu este nevoie să-l demontezi și să scoți rezervorul de apă. Ridică doar capacul și adaugă apă. Pentru curățarea rezervorului, este suficient să ridici rezervorul cu un singur gest simplu. Vei ști când este necesară reumplerea prin intermediul indicatorului transparent de nivel al apei de pe carcasă.

Фото 6 Mi LED Desk Lamp 1S

Umidificare uniformă

Duza dublă de pulverizare, care se rotește la 360 de grade, asigură o distribuție uniformă a umidității în întreaga încăpere. Nu va trebui să ajustezi manual poziția duzei, datorită unei construcții speciale, aerul umidificat se răspândește ușor și rapid în cameră, fără a crea zone cu umiditate inegală.

Funcționare silențioasă

Chiar și la putere maximă, umidificatorul Xiaomi Smart Humidifier 2 emite un zgomot minim (sub 32 dB). Prin urmare, poți utiliza dispozitivul pe timpul nopții și nu trebuie să-ți faci griji că va perturba somnul.