Фото 1 Redmi Buds 4 Lite

Redmi - plăcerea fiecărei ascultări

Căștile wireless Redmi Buds 4 Lite oferă până la 20 de ore de sunet clar și curat. Sunetul puternic și plin, produs de driverele de 12 mm, vă permite să vă bucurați de hiturile preferate într-o calitate uimitoare. Datorită suportului pentru standardul avansat Bluetooth 5.3, căștile se remarcă prin întârziere minimă și absența întreruperilor la redare. Protecția IP54 vă permite să purtați Redmi Buds în timpul antrenamentelor intense și în condiții de ploaie.

Sunet excelent

Căștile Redmi Buds 4 Lite sunt echipate cu drivere dinamice de 12 mm, care asigură o distorsiune redusă, frecvențe înalte și medii clare și pline de viață, precum și puternice și adânci. Calitatea sunetului oferit de căști este în concordanță cu ratingul THD ≤ 0,1%, confirmat de laboratorul acustic Xiaomi.

Фото 2 Redmi Buds 4 Lite

Conectare rapidă într-o secundă

Trebuie doar să deschideți carcasa de încărcare și să scoateți căștile, iar acestea se vor conecta automat la dispozitivul dvs. mobil într-o secundă. Tot ce trebuie să faceți este să le asociați la prima conectare, iar restul căștilor se vor ocupa singure.

Фото 3 Redmi Buds 4 Lite
Фото 4 Redmi Buds 4 Lite

Bluetooth 5.3 - sunet clar, conexiune stabilă

Standardul modern de comunicare fără fir Bluetooth 5.3 oferă o conexiune mai stabilă și mai rapidă, reduce întârzierile la transmiterea semnalului și necesită mai puțină energie, ceea ce duce la o creștere a autonomiei Redmi Buds 4 Lite.

Modul de întârziere redusă

Jucați-vă jocurile preferate utilizând modul de întârziere redusă și aveți parte de experiențe extraordinare în timpul jocului. În modul de întârziere redusă, sunetul și imaginea sunt sincronizate complet, ceea ce face jocul mai captivant și mai realist. Astfel, veți avea avantaj în fața adversarului și veți putea lua decizii victorioase instantaneu.

Până la 20 de ore de muzică

Cu o încărcare completă, căștile Redmi Buds 4 Lite pot reda muzică timp de până la 5 ore, iar cu carcasa de încărcare, autonomia crește până la 20 de ore, ceea ce înseamnă că puteți asculta muzică, viziona videoclipuri și comunica întreaga zi și chiar mai mult.

Фото 6 Redmi Buds 4 Lite

Mai puțin zgomot - mai mult sunet

Algoritmul vocal unic pe AI recunoaște cu precizie vocea umană și detectează zgomotele din jur. Reducerea zgomotului ambiental vă permite să ascultați muzică, cărți audio și podcast-uri în orice mediu zgomotos. Comunicați cu prietenii și colegii în transportul public, în cafenele sau pe străzi aglomerate. Vocea voastră sună clar și distinct, fără a fi deranjată de zgomotul orașului.

Control intuitiv

Controlul tactil convenabil vă permite să controlați Redmi Buds 4 Lite cu simple atingeri. Atingând căștile, puteți selecta o melodie, opri muzica, răspunde la apeluri sau selecta modul de întârziere redusă pentru vizionarea videoclipurilor.

Фото 8 Redmi Buds 4 Lite
Фото 9 Redmi Buds 4 Lite

Ușurință și confort în fiecare zi

Cu o greutate de doar 3,92 g (greutatea unei căști), căștile sunt invizibile în ureche și vă permit să vă desfășurați activitățile zilnice obișnuite, fie că este vorba de muncă în birou sau antrenamente în aer liber. Datorită carcasei ergonomice și formei speciale a închiderilor, căștile se potrivesc perfect și oferă un confort optim. Carcasa pentru căști are o formă rotundă și dimensiuni reduse, astfel încât să se încadreze ușor în geantă sau chiar în buzunarul blugilor.

Redmi nu se teme de apă și praf

Căștile au trecut cu succes testele de rezistență la praf și apă conform standardului IP54, ceea ce înseamnă că nu se tem de transpirație și picături de apă și sunt perfecte pentru antrenamente intense în sală și activități în aer liber, indiferent de vreme.

Фото 10 Redmi Buds 4 Lite