UN CADRU SPORTIV CU ADEVĂRAT LUMINOS ȘI CURAT

Rata de reîmprospătare de 120 Hz și modul sportiv elimină "zgomotul" cu ajutorul unui algoritm dinamic adaptat obiectelor în mișcare, creând astfel o scenă sportivă cu adevărat luminoasă și curată. De asemenea, îmbunătățește efectele de sunet înconjurător, oferind un sunet complet și realist al mulțimii, în timp ce comentatorul rămâne clar și concentrat.




Televizoarele ULED Hisense oferă o imagine detaliată, rafinată și realistă datorită tehnologiilor avansate de control al iluminării cu LED-uri și de control al culorilor Hisense, precum și a unui set de algoritmi. Tehnologia ULED ridică calitatea generală a imaginii la un nivel remarcabil, cu culori autentice, contrast strălucitor, mișcare clară și detalii precise.

PRELUCRARE TREPTATĂ CU AJUTORUL ÎNVĂȚĂRII INTELIGENTE

Cu toate capacitățile inteligente adunate într-un singur loc, Hi-View Engine vă permite să îmbunătățiți calitatea imaginii de la o scenă la alta. Algoritmul modelează o rețea neuronală, optimizând inteligent imaginea prin învățarea profundă pentru o vizualizare adaptivă și strălucitoare.


BUCURAȚI-VĂ DE O EXPERIENȚĂ CINEMATOGRAFICĂ PROFESIONALĂ

EXPLOATAȚI POTENȚIALUL IMAX ACASĂ

În conformitate cu standardele stricte de performanță pentru modul de vizualizare, rezoluție, culoare, luminozitate, contrast și calitatea sunetului. Televizoarele certificate IMAX Enhanced, definite de Comitetul de certificare IMAX, DTS și de principalii experți tehnici din Hollywood, oferă imaginea distinctivă IMAX și sunetul imersiv DTS în confortul casei tale.


UN PAS SPRE ISTORIE

Vedeți și auziți ceea ce ați ratat înainte. Simțiți-vă conectat la serialele și filmele preferate atunci când le vizionați în formatul Dolby. Dolby creează o legătură mai profundă cu poveștile și personajele pe care le iubiți și ridică experiența de divertisment la un nou nivel atunci când transmiteți emisiunile preferate și cele mai bune filme ale voastre.
U8 MINI-LED ULED TV - Значок баннера 9 U8 MINI-LED ULED TV - Banner 9 icon

VIZIONAȚI AȘA CUM A FOST GÂNDIT DE REGIZOR

Vizionați filmele și serialele așa cum au fost gândite de creatorii lor. Modul „Producător de film” oferă o imagine cinematografică pe televizorul Hisense, prezentând calibrarea originală a regizorului.
U8 MINI-LED ULED TV - Мобильный баннер 10 U8 MINI-LED ULED TV - Banner 10 mobile

O EXPERIENȚĂ INDIVIDUALĂ ATĂT PENTRU MEDIU ȘI CÂT ȘI PENTRU CONȚINUT

SUNET CINEMATOGRAFIC PENTRU IMAGINILE VOASTRE

Seria Hisense U8 oferă un sunet care vă înconjoară și vă plasează în mijlocul acțiunii de pe ecran. Cu tehnologiile Dolby Atmos și DTS Virtual-X, televizorul poate decoda și îmbunătăți toate sunetele pe care le vizionați, oferind o calitate cinematografică de neegalat.


U8 MINI-LED ULED TV - Значок баннера 12

EXTINDEȚI POSIBILITĂȚILE DIVERTISMENTULUI VOSTRU LA UN NIVEL PROFESIONAL

CREAT PENTRU JOCURI. FĂRĂ ÎNTÂRZIERI.

Modul de joc crește șansele voastre de victorii legendare datorită specificațiilor care depășesc cu mult consolele. Fără întreruperi și întârzieri pe drumul către victorie. Aceasta vă oferă posibilitatea de a face mișcări rapide în timpul jocurilor intense.


U8 MINI-LED ULED TV - Значок баннера 14

JOC CURAT. FĂRĂ ÎNTRERUPERI.

U8 MINI-LED ULED TV - Значок баннера 15-1 U8 MINI-LED ULED TV - Banner 15-1 icon

JOACĂ CA UN PROFESIONAL. CÂȘTIGĂ CA UN MAESTRU.

UȘOR DE UTILIZAT

MAI MULȚI ASISTENȚI VOCALI. MAI MULTE MODURI DE INTERACȚIUNE.

Alegeți-vă asistentul vocal preferat pentru a vă bucura și mai mult. Acest televizor vine cu o telecomandă vocală compatibilă cu Alexa și VIDAA VOICE. De asemenea, puteți apăsa butonul de control vocal de pe telecomandă pentru a începe lucrul cu Asistentul Google.

VITEZĂ PUTERNICĂ. ARMONIA PERFECTĂ.

Seria Hisense U8 are opțiuni de conectare extinse pentru a face experiența voastră de divertisment și mai captivantă. Cu Wi-Fi 6, puteți descărca conținutul cu viteze maxime și transmite cu ușurință orice rezoluție dorită. Echipat cu HDMI 2.1 eARC, vă puteți bucura de o armonie perfectă între sunet și imagine cu televizorul Hisense și sistemul stereo de acasă.
U8 MINI-LED ULED TV - Значок баннера 22 U8 MINI-LED ULED TV - Banner 22 icon

VEDEȚI O IMAGINE MAI MARE

Știați că un televizor de 75 de inch este cu 125% mai mare decât unul de 50 de inch? Alegeți un ecran mai mare, de pe care să puteți vedea cum imaginile prind viață.