FIECARE PIXEL - O SURSĂ DE LUMINĂ

OLED este o tehnologie care utilizează diode electroluminiscente organice care pot fi aprinse și stinse individual. Fiecare televizor Hisense OLED cu rezoluție 4K are 8.294.400 de pixeli care funcționează ca niște becuri mici independente, totalizând 8 milioane. Ca rezultat, imaginea de pe ecran devine incredibil de clară, cu zone întunecate și luminoase bine definite.

CALITATEA CULORII FĂRĂ COMPROMISURI

Utilizarea opticii moderne și a tehnologiilor de îmbunătățire a culorii în televizoarele OLED extinde paleta de culori și face ca acestea să fie incredibil de realiste. Culorile suprasaturate sunt de domeniul trecutului: televizorul afișează culori luminoase, dar naturale, ceea ce face ca tot ceea ce se întâmplă pe ecran să fie aproape de realitate.

CALITATEA ÎNTUNERICULUI FĂRĂ COMPROMISURI

Televizoarele OLED afișează cel mai profund negru posibil. Datorită unui set complet de tehnologii HDR, acest televizor poate analiza datele și crea o imagine detaliată și superbă, cu culori negre intense și zone luminoase strălucitoare.

OPTIMIZAT PENTRU SCENE CU MIȘCARE RAPIDĂ

Dacă urmăriți tenis, hochei sau curse auto, datorită ecranului uimitor cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, tehnologiei MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation) și modului „Sport”, veți putea bucura de o afișare incredibil de clară și fluidă a obiectelor în mișcare. În plus, televizorul detectează cele mai mici detalii și elimină toate interferențele cu ajutorul unui algoritm dinamic special conceput pentru obiectele în mișcare.

Rezoluția 4K a devenit astăzi un standard industrial, deoarece majoritatea conținutului este furnizat în rezoluție 4K sau chiar 2K. Dacă un videoclip inițial are rezoluție 2K FHD, acest televizor poate procesa automat semnalul și poate crește numărul de pixeli la 800 de milioane, creând o imagine apropiată de 4K.

ÎMBUNĂTĂȚIREA MULTIPLĂ A SUNETULUI

Această tehnologie de prelucrare a sunetului cu ajutorul unor algoritmi complexi oferă un sunet incredibil de imersiv. Prin virtualizarea efectelor sonore superioare, aceasta poate crea sunet 3D pe sistemele audio cu configurare 5.1 sau chiar pe sistemele stereo obișnuite.

Difuzoarele obișnuite ale televizorului emit sunet în jos sau în față. Datorită tehnologiei Dolby Atmos®, acest televizor poate emula efectul difuzoarelor de tavan, astfel încât să puteți simți că sunteți în centrul acțiunii de pe ecran.

SUNET ÎN TOATE DIRECȚIILE

Ecranul cu redare audio și sistemul audio încorporat de 80 de wați cu canale 3.1.2, inclusiv difuzoarele frontale și cele superioare, oferă o experiență sonoră fantastică.

FIȚI CU UN PAS ÎNAINTE

Modulul de joc Pro, tehnologiile ALLM și VRR conforme cu HDMI2.1 minimizează întârzierea de intrare, sacadarea și tremuratul ecranului, ajutându-vă să fiți întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți și să obțineți victorii noi. În plus, tehnologia Dolby Vision vă permite să priviți jocurile într-o lumină nouă și să le redescoperiți.

CEL MAI BUN CONȚINUT GLOBAL ȘI REGIONAL CU UN SINGUR CLICK

Am creat o platformă convenabilă pentru a vă petrece timpul în mod util, învățând sau distrându-vă, în loc să căutați ce să urmăriți.

DIFERIȚI ASISTENȚI VOCALI. ALEGEȚI-VĂ PE CEL PREFERAT.

Alegeți asistentul vocal preferat pentru a utiliza confortabil televizorul. Televizorul vine cu o telecomandă echipată cu funcția de control vocal utilizând asistentul vocal VIDAA VOICE sau Alice (de la Yandex).

MAI COMOD DECÂT CONTROLUL VOCAL OBIȘNUIT

Mulți oameni s-au obișnuit să apese butonul de microfon de pe telecomandă și să dea o comandă vocală. Dar ce faci dacă telecomanda a fost luată de câine sau dacă se află la un copil care stă de cealaltă parte a canapelei? Datorită funcției de control vocal, există două moduri de a da comenzi: apăsați butonul de pe telecomandă sau pur și simplu rostiți comanda de la o distanță de până la 3 metri.

LOCURI VIP PESTE TOT

Deținerea informațiilor despre un unghi de vizualizare nu înseamnă nimic pentru utilizatori, deoarece fiecare producător are propriile standarde. Chiar dacă în descrierea produsului este menționat un număr mare, s-ar putea să vedeți doar o imagine neclară și palidă sub un astfel de unghi. Ceea ce contează cu adevărat este faptul că acest televizor afișează o imagine luminată, clară și precisă, chiar și atunci când o priviți dintr-o parte.

ADAPTARE AUTOMATĂ LA MEDIU ȘI CONȚINUTUL VIZIONAT

UN UNGI LARG DE VIZUALIZARE.
CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU CAMERĂ.

Acest televizor cu suport rotativ poate fi ușor rotit cu 50 de grade, fără a mișca întreaga structură. Gătiți sau vă relaxați? Nu contează. Veți avea întotdeauna un unghi de vizualizare perfect.