Xiaomi rezolvă cu ușurință orice sarcină

Telefonul Xiaomi 13 Lite, echipat cu o cameră triplă cu un modul principal de 50 MP, face fotografii excelente chiar și în condiții de iluminare slabă. Camera frontală dublă de 32 MP face selfie-uri remarcabile. Puternicul procesor Snapdragon 7 Gen 1 și cei 8 GB de memorie RAM permit gestionarea fără probleme a sarcinilor intensive. Ecranul FHD+ AMOLED de 6,55 inch, cu suport Dolby Vision, oferă experiențe vizuale impresionante. Bateria de 4500 mAh și încărcarea turbo de 67 W vă asigură că nu rămâneți fără baterie pe parcursul zilei.

Veți putea vedea mai mult

Ecranul FHD+ AMOLED de 6,55 inch oferă o precizie fără precedent în redarea culorilor și a detaliilor. Datorită unei luminozități de 500 de niți, puteți utiliza confortabil telefonul chiar și în lumina zilei. Cu ajutorul tehnologiei Dolby Vision și HDR10+, imaginea de pe ecran prinde viață și impresionează prin redarea precisă a texturilor și a detaliilor fine. Rata de reîmprospătare de 120 Hz asigură o navigare și o experiență vizuală fluidă și oferă realism în orice scenă dinamică. În modul citire, ecranul seamănă cu suportul de hârtie cu text tipărit, reducând astfel oboseala ochilor.

Фото 2 Xiaomi 13 Lite
Фото 3 Xiaomi 13 Lite

Arta fotografiei

Sistemul de cameră triplă, cu un modul principal de 50 MP, permite obținerea de fotografii excelente în orice condiții de iluminare și din orice unghi. Tehnologia Super Pixel combină 4 pixeli într-unul singur, mărirea sensibilității la lumină și permițând realizarea de fotografii luminoase în timpul serii sau chiar noaptea. Camera ultra-wide de 8 MP, cu un unghi de vizualizare de 119 grade, este ideală pentru fotografierea peisajelor urbane și a unor unghiuri complexe. Camera macro de 2 MP permite fotografierea de aproape și obținerea de cadre detaliate ale obiectelor mici. Camera frontală de 32 MP și senzorul de adâncime de 8 MP, împreună, pot crea selfie-uri cu adevărat uimitoare, în care arătați întotdeauna natural. Estompați fundalul pentru a obține efectul unor fotografii profesionale.

Rămâneți conectat

Bateria de 4500 mAh, cu un algoritm de gestionare actualizat al încărcării, va satisface pe deplin nevoile dvs. de comunicare și divertisment. Deoarece o singură încărcare a bateriei va fi suficientă pentru o zi întreagă de utilizare a telefonului în regim normal. Tehnologia de încărcare turbo de 67 W va avea nevoie doar de 40 de minute pentru a încărca bateria la 100%. Cu suportul Wi-Fi 6, veți beneficia de o viteză fără precedent și de o conexiune stabilă în timpul transferului de date. Tehnologia Bluetooth 5.2 se remarcă prin raza de acțiune extinsă, consum redus de energie și calitate îmbunătățită a sunetului fără pierderi sau întreruperi.

Фото 4 Xiaomi 13 Lite