Lider în seria Redmi

Telefonul Xiaomi Redmi Note 12 Pro are calitățile unui adevărat lider în toate aspectele. Camera avansată de nivel profesional de 108 MP oferă posibilități uimitoare pentru fotografiere și filmare. Bucurați-vă de imagini super clare și luminoase pe ecranul FHD+ AMOLED de 6,67 inch, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Puternicul procesor Snapdragon 732G oferă performanțe remarcabile, iar sistemul avansat de răcire LiquidCool vă permite să depășiți cu ușurință sarcinile intense. Și cu încărcare rapidă de 67W, bateria se poate încărca complet în câteva minute și vă poate oferi o zi întreagă de utilizare.

Фото 1 Redmi Note 12 Pro

Rezoluție inegalabilă de 108 MP

Realizați fotografii clare și luminoase de o calitate uluitoare cu ajutorul camerei inovatoare de 108 MP, cu un senzor mărit și tehnologia 9 în 1, și obțineți 108 milioane de puncte și detalii în fiecare fotografie, care rămân clare chiar și la zoom mare.

Фото 2 Redmi Note 12 Pro

Mai multe fotografii, mai multe amintiri

Cu ajutorul funcției Xiaomi ProCut, vă va fi ușor să vă povestiți propria poveste, plină de impresii uimitoare. Datorită rezoluției mari de 108 MP și algoritmilor inteligenți AI, puteți împărți ușor o singură fotografie în două, trei, patru sau chiar cinci imagini, care să păstreze claritatea și luminozitatea originalului.

Фото 3 Redmi Note 12 Pro

Deveniți regizorul propriilor povești

Alegeți una dintre cele șapte setări cinematografice pentru a transforma fotografia într-o imagine unică, cu personaje vii și texturi volumetrice. Creați atmosferă și sentiment în fiecare fotografie și păstrați povești autentice într-o interpretare unică.

Фото 4 Redmi Note 12 Pro

Mai multe camere, mai multe posibilități

Camera ultra-wide de 8 MP cu un unghi de vizualizare de 120 de grade, camera macro de 2 MP și senzorul de adâncime vă permit să surprindeți vederi excelente din diferite perspective și cele mai mici detalii ale lumii înconjurătoare.

Фото 5 Redmi Note 12 Pro
Фото 6 Redmi Note 12 Pro

Pregătiți-vă pentru imersie

Bucurați-vă de o reproducere uimitoare a culorilor și a clarității imaginii, care rămâne luminoasă chiar și în lumina zilei. Toate acestea datorită ecranului FHD+ AMOLED de 6,67 inch, cu gamă de culori largă DCI-P3 și o luminozitate maximă de 1100 nits. Certificarea SGS asigură condiții sigure și confortabile pentru ochi, chiar și în timpul unei utilizări prelungite a telefonului.

Bucurați-vă de vizionare

Datorită suportului Dolby Atmos și Dolby Vision, veți avea parte de cele mai bune experiențe la vizionarea filmelor și a emisiunilor preferate. Obțineți o experiență audio și vizuală fără precedent, cu sunet clar și curat și o imagine luminoasă și realistă în fiecare scenă.

Фото 7 Redmi Note 12 Pro

Mișcări fluide, derulare plăcută

Datorită ratei de reîmprospătare de 120 Hz a ecranului, veți avea o derulare lină și o imagine clară atunci când vizionați blockbustere sau în orice scenariu de joc. Fără întreruperi și întârzieri, conținutul, indiferent de dinamica sa, arată fluid și realist.

Фото 8 Redmi Note 12 Pro

Mai multă muncă, mai puțină încărcare

Bateria cu o capacitate de 5000 mAh vă permite să utilizați telefonul în mod normal pe parcursul întregii zile, fără a vă face griji în privința nivelului de încărcare. Încărcarea rapidă SuperDart de 67W vă permite să încărcați bateria înainte de a pleca de acasă. Doar câteva minute de încărcare vă oferă multe ore de utilizare.

Фото 9 Redmi Note 12 Pro

Răcire avansată LiquidCool

Tehnologia inovatoare de răcire LiquidCool menține un echilibru excelent între performanță și controlul temperaturii. Sistemul utilizează plăci de grafit stratificate și tuburi termice extinse pentru o disipare rapidă și eficientă a căldurii în orice nivel de solicitare.

Фото 10 Redmi Note 12 Pro

Snapdragon - sinonim cu performanță și stabilitate

Procesorul modern octa-core Snapdragon 732G oferă o performanță excelentă a sistemului și o funcționare productivă a Redmi Note 12 Pro în modul multitasking. Telefonul inteligent redă streaming video la rezoluție înaltă, susține orice jocuri moderne, permite comunicarea online, editarea fotografiilor și realizarea transmisiilor live fără întârzieri sau întreruperi. Iar memoria de până la 8 GB + 256 GB este suficientă pentru a asigura o funcționare stabilă și stocarea oricăror informații.

Фото 11 Redmi Note 12 Pro
Фото 12 Redmi Note 12 Pro

Stil subțire

Apreciați liniile elegante și designul sofisticat al Redmi Note 12 Pro, care cântărește 202 g și are o grosime de doar 8,12 mm. Telefonul este plăcut de ținut în mână, deoarece fiecare componentă, de la suprafața mată a panoului din spate până la blocul de camere evidențiate, este estetic impecabilă. Mai multe opțiuni de culori luxoase sunt disponibile pentru a permite fiecărui utilizator să-și exprime individualitatea.