Mai multă putere, fluiditate și confort de la Xiaomi

Bucurați-vă de caracteristicile remarcabile ale Xiaomi Redmi Note 12S, care fac din acest smartphone un lider real. Bucurați-vă de imaginea super clară și fluidă în rezoluție FHD+ cu o rată de reîmprospătare dinamică de până la 90 Hz. Procesorul avansat MediaTek Helio G96 oferă stabilitate și performanță incredibilă în rezolvarea oricăror sarcini. Sistemul de camere cu modul principal de 108 MP oferă oportunități uimitoare pentru sesiuni foto din diferite unghiuri. Bateria puternică de 5000 mAh oferă libertate deplină pentru întreaga zi.

Фото 1 Xiaomi Redmi Note 12S
Фото 2 Xiaomi Redmi Note 12S

Trei camere pentru fotografii uimitoare

Sistemul de camere triple, cu modul principal de 108 MP, capturează fotografii excelente în orice condiții de fotografiere. Camera ultra-wide de 8 MP creează fotografii panoramice și de grup excelente, iar camera macro de 2 MP vă ajută să vă concentrați asupra detaliilor. Și nu uitați de selfie-uri, în care veți arăta întotdeauna minunat datorită camerei frontale de 16 MP.

Putere de neegalat MediaTek

Procesorul MediaTek Helio G96, cu arhitectură avansată a CPU și puternicul procesor grafic Mali-G57 MC2, oferă performanțe excelente, o viteză mare de procesare grafică și o reacție rapidă a sistemului. Xiaomi Redmi Note 12S vă va ajuta să fiți cel mai bun în orice.

Фото 3 Xiaomi Redmi Note 12S

Suficientă memorie

Combinația de până la 8 GB de RAM LPDDR4X și până la 256 GB de memorie internă UFS 2.2 îmbunătățește performanța Xiaomi Redmi Note 12S și crește viteza de citire și scriere. Nu mai trebuie să așteptați nicio secundă, toate jocurile și aplicațiile de pe smartphone-ul dvs. se încarcă instantaneu. Și puteți extinde capacitatea de stocare până la 1 TB și uitați de problemele de spațiu pentru fotografii.

Фото 4 Xiaomi Redmi Note 12S

Depășiți cotidianul

Ecranul AMOLED FHD+ de 6,43 inch șterge granițele dintre imaginea de pe ecran și realitate, deoarece imaginea de pe acesta arată incredibil de vie, luminoasă și contrastantă în orice iluminare. Acoperirea Corning Gorilla Glass 3 protejează ecranul de influențele externe.

Фото 5 Xiaomi Redmi Note 12S

O zi întreagă de activitate

Bateria puternică de 5000 mAh oferă multe ore de funcționare continuă. Telefonul inteligent vă permite să comunicați, să vizionați videoclipuri, să jucați, să citiți și să fotografiați fără grija descărcării bateriei în mijlocul zilei. Încărcarea rapidă de 33 W vă ajută să-l încărcați rapid înainte de a pleca de acasă.

Фото 6 Xiaomi Redmi Note 12S

Un design remarcabil

Datorită designului plat actualizat și texturii unice de pe partea din spate, Xiaomi Redmi Note 12S dvs. va arăta întotdeauna impecabil. Cele trei culori luxuriante Ice Blue/Pearl Green/Onyx Black vă vor ajuta să vă evidențiați stilul modern.

Фото 7 Xiaomi Redmi Note 12S