Фото 1 Electrolux EEG41I

Curățare uscată

Aspiratorul clasic pentru curățarea uscată Electrolux EEG41IW vă va ajuta să mențineți casa curată fără prea mult efort. Cu ajutorul mânerului ergonomic, îl puteți transporta ușor prin apartament sau îl puteți depozita într-un dulap. Amplasarea confortabilă a butoanelor de pornire și înfășurare a cablului nu vă va obliga să vă aplecați pentru a efectua operațiuni simple. Regulatorul de putere pivotant vă va ajuta să selectați puterea de aspirație în funcție de tipul de pardoseală.

Protecție împotriva deteriorărilor

Cu ajutorul roților moi, aspiratorul Electrolux EEG41IW are grijă de pardoseala delicată și pretențioasă din lemn natural, linoleum sau covoare din materiale textile naturale, păstrându-le aspectul atractiv. Suportul pentru furtun permite depozitarea tubului în poziție verticală în cazul în care trebuie să întrerupeți curățenia și să vă ocupați de alte treburi.

Фото 2 Electrolux EEG41I
Фото 3 Electrolux EEG41I

Set de accesorii

Duza combi pentru podea și covoare este un asistent universal în curățarea tuturor tipurilor de pardoseli. Pur și simplu comutați butonul și curățați întregul apartament fără a schimba duza. Duza suplimentară pentru praf vă va scăpa de murdăria de pe tapițeria mobilierului într-un mod calitativ și sigur. Utilizați duza pentru spații înguste la colțurile canapelelor, curățarea de-a lungul soclurilor și a altor zone greu accesibile. Depozitarea tuturor accesoriilor este prevăzută direct pe carcasă.

Lucrul confortabil

Cu aspiratorul Electrolux EEG41IW, curățenia va fi confortabilă pentru oricine, deoarece puteți regla înălțimea tubului telescopic în mod individual. Puterea consumată de 750 W este o valoare excelentă, care nu lasă șanse nici celor mai mici particule de murdărie pe covoare cu fir lung. Nivelul maxim de zgomot de 80 dB nu vă permite să faceți curățenie noaptea, dar o puteți face în timpul zilei fără disconfort.

Фото 4 Electrolux EEG41I
Фото 5 Electrolux EEG41I

Aer curat

Sacii de praf de configurație universală S-Bag sunt o soluție sigură pentru cei care nu doresc să se ocupe de golirea sacului clasic din material textil. Ghidându-vă după indicatorul de umplere, înlocuiți pur și simplu sacul cu unul nou fără a veni în contact cu praful. Filtrul încorporat de tip HEPA 12 garantează eliminarea a 99,5% din particulele microscopice, inclusiv a polenului și a altor alergeni, cu ajutorul aspiratorului Electrolux EEG41IW pentru curățarea uscată.