Xiaomi Truclean: expert în curățarea podelei

Aspiratorul Xiaomi Truclean nu doar aspiră praful de pe podea, ci într-un singur ciclu realizează și curățarea umedă și curățarea suprafețelor la temperaturi ridicate. Modul inovator de curățare îndepărtează petele dificile la o temperatură de 75 de grade Celsius, iar funcția de curățare 3-în-1 asigură o curățenie perfectă pe orice suprafață. Senzorul inteligent detectează murdăria și reglează automat parametrii de curățare în funcție de intensitatea murdăriei. Stația universală încarcă aspiratorul, îl umple cu apă și curăță și usucă peria, cu aer cald.

Curățare profundă a petelor

Peria inovatoare a aspiratorului se rotește de 15 ori pe secundă, acționând eficient asupra oricărui tip de murdărie. Soluția specială pentru îndepărtarea petelor acționează ca un agent de înmuiere, ajutând la îndepărtarea chiar și a petelor dificile, cum ar fi uleiul, sosul sau petele uscate de băuturi dulci.

Фото 3 Xiaomi Truclean

Perie curată - podea curată

Peria cu role cu sistemul său unic de autospălare se rotește de 15 ori pe secundă, curățându-se automat de murdărie. În timpul rotației, suprafața periei este spălată cu apă curată: fiecare rotație curăță peria de murdărie. Rezervoare separate pentru apă curată și murdară împiedică amestecul și recontaminarea. Astfel, curățarea în casă se face doar cu o perie curată.

Trei tipuri de curățare într-o singură mișcare

Aspiratorul Xiaomi Truclean aspiră praful și gunoiul, spală podelele și îndepărtează petele dificile, acționând asupra lor cu temperaturi ridicate - și totul acesta se face simultan. Acum curățenia necesită mult mai puțin timp și efort, iar rezultatul depășește toate așteptările. Și nu mai trebuie să spălați peria - curățarea se face automat.

Фото 4 Xiaomi Truclean

Stația de încărcare curăță și usucă

Puneți unitatea pe stația de încărcare după curățare și va începe spălarea automată a rolei periei, urmată de uscarea sa completă cu aer cald la o temperatură de 55 de grade Celsius. Astfel, mirosurile neplăcute sunt îndepărtate de pe suprafața periei și se previne formarea mucegaiului.

Фото 5 Xiaomi Truclean

Reîncărcare automată

Înainte de a utiliza aspiratorul, baza își umple automat unitatea cu apă. Puteți alege apă caldă pentru a umple fără a fi nevoie să așteptați. Încălzirea și umplerea au loc imediat și este nevoie doar de o singură atingere.

Фото 7 Xiaomi Truclean

3 litri sunt suficienți pentru o săptămână de utilizare

Baza este echipată cu un rezervor de apă de 3 litri. Aceasta este suficientă pentru 4 umpleri ale aspiratorului, ceea ce înseamnă câteva cicluri de curățare. O notificare LED vă va avertiza când rezervorul bazei este aproape gol și are nevoie de umplere.

Libertate de cabluri

Cu aspiratorul Xiaomi Truclean veți uita de cabluri și prize. Așezați aspiratorul pe baza după curățare și, în plus față de curățare și umplere, începe încărcarea automată a bateriei.

Abordare inteligentă a curățeniei

Un senzor încorporat de înaltă precizie explorează suprafața în căutarea murdăriei, analizează intensitatea și caracterul murdăriei și optimizează cantitatea de apă și puterea de aspirație a aspiratorului în funcție de petele cu care trebuie să vă ocupați. Această metodă inteligentă asigură o calitate ridicată a curățeniei și o utilizare eficientă a resursei bateriei.

Trei moduri de curățare

Aveți la dispoziție trei moduri de funcționare ale aspiratorului, care vă permit să obțineți ordinea perfectă pe orice suprafață. Modul automat este potrivit pentru curățarea zilnică a livingului. Modul de putere mare elimină eficient petele vechi de pe podea. În modul de absorbție a apei, aspiratorul aspiră lichidul vărsat pe podea și elimină rapid bălțile de apă.

Фото 10 Xiaomi Truclean

Curățenie complexă în casă fără întreruperi pentru reîncărcare

Aspiratorul Xiaomi Truclean funcționează timp de 35 de minute pe o singură încărcare a bateriei. Rezervorul de apă curată are o capacitate de 745 ml, iar rezervorul de apă murdară are o capacitate de 640 ml. Având în vedere resursa pe care o aveți, puteți curăța complet chiar și o casă mare, fără întreruperi pentru reîncărcare sau întreținere.

Фото 11 Xiaomi Truclean

Alunecare ușoară

Datorită construcției sale speciale și a roților manevrabile netede, aspiratorul poate fi ușor îndreptat în direcția dorită. Este suficient să înclinați ușor sau să rotiți mânerul, iar peria aspiratorului își schimbă direcția. Veți putea curăța eficient lângă pereți, plinte, picioare și colțuri de mobilier, îndepărtând cu atenție praful și murdăria din toate locurile.