RoboRock S8 Pro Ultra
Uitați de curățenie. Complet.

Auto-spălare

Robotul aspirator spală automat cârpa în timpul curățeniei și la sfârșitul acesteia, astfel încât să nu mai fie necesar să o faceți manual după fiecare utilizare.

Фото 2 RoboRock S8 Pro Ultra
Фото 3 RoboRock S8 Pro Ultra

Auto-golire

Robotul aspirator se golește automat de gunoi și praf după curățenie, permițându-i să funcționeze până la 7 săptămâni* fără a fi nevoie de înlocuirea sacului de praf. Periile duble se curăță automat pentru a ușura întreținerea.

Auto-uscare

Robotul aspirator usucă automat cârpa spălată și partea inferioară a stației de andocare cu aer cald, pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute.

Фото 4 RoboRock S8 Pro Ultra
Фото 5 RoboRock S8 Pro Ultra

Auto-umplere

Umple rezervorul robotului cu apă în timpul curățeniei, pentru a extinde zona de curățenie umedă până la 300 de metri pătrați.

Auto-curățare a stației de încărcare

Eliberați timpul dvs. datorită designului de auto-curățare, care curăță suprafața inferioară a stației de andocare pentru a ușura întreținerea.

Фото 6 RoboRock S8 Pro Ultra
Фото 7 RoboRock S8 Pro Ultra

Încărcare rapidă

Robotul aspirator poate relua rapid curățenia, deoarece se încarcă cu 30% mai rapid*. Funcția de încărcare în afara perioadelor de vârf ale rețelei electrice vă permite să economisiți energie electrică.

Perie DuoRoller Riser™

Noua perie dublă DuoRoller îmbunătățește calitatea curățeniei prin eliminarea eficientă a prafului și murdăriei, având o probabilitate mai mică de a se înfășura în păr* și o eficiență crescută în îndepărtarea blănii animalelor cu 30%**.

Фото 8 RoboRock S8 Pro Ultra

Sistemul de curățenie umedă VibraRise® 2.0

Sistemul VibraRise® 2.0 este echipat cu module vibrante îmbunătățite, care oferă o curățare rapidă cu o frecvență de 3000 de ori pe minut*, o presiune constantă și ridicarea cârpei la o înălțime de 5 mm pentru o curățare de calitate.

Фото 9 RoboRock S8 Pro Ultra

Perie și cârpă cu funcție de ridicare

Peria și cârpa se ridică automat pentru o curățenie eficientă și pentru a preveni formarea petelor. Curățenia uscată și cea umedă pot fi efectuate separat în cadrul aceleiași sesiuni de curățenie pentru o mai mare flexibilitate.

Фото 3 RoboRock S8 Pro Ultra

Sistemul Reactive 3D pentru evitarea obstacolelor

Datorită tehnologiei 3D de iluminare structurată și a camerei infraroșu, robotul aspirator detectează și evită potențialele obstacole pentru a asigura o curățenie fără probleme.

Фото 12 RoboRock S8 Pro Ultra

Putere de aspirație extrem de ridicată

Tehnologia HyperForce® de aspirație a fost îmbunătățită și oferă acum o putere de aspirație de 6000 Pa*, astfel încât robotul aspirator poate curăța mai eficient praful și gunoiul de pe suprafețele dure și covoare.