Merită să fie cel mai bun

Descoperiți o lume nouă a sunetului fără limite. Cu Samsung HW-Q990C/UA veți fi transportat în centrul acțiunii, învăluit de sunetul tridimensional Dolby Atmos. Bucurați-vă de lucrarea celor 22 de difuzoare, tehnologiile Q-Symphony și SpaceFit Sound Pro, care vă vor permite să vă imersați complet în filme, muzică și jocuri. Nu este de mirare că acest soundbar a devenit cel mai popular din lume în ultimii 9 ani - el își merită titlul.

Фото 1 Samsung HW-Q990C/UA

Sunet 3D cu Dolby Atmos

Simțiți efectele sonore pentru care înainte mergeați la cinematograf. Datorită tehnologiei Dolby Atmos, sunetul înconjoară ascultătorul din toate părțile, creând o iluzie de spațiu tridimensional. Veți simți că sunteți în centrul acțiunii, simțind fiecare pas, explozie și sunet al motorului sută la sută.

Фото 2 Samsung HW-Q990C/UA

Sistemul cu 22 de difuzoare

Sistemul de boxe cu 22 de difuzoare include difuzoare care direcționează sunetul în sus. Acesta se reflectă din tavan, creând o atmosferă tridimensională uimitoare în cameră. Toate modulele sunt perfect calibrate, fiind apreciate cu premii de laboratorul Samsung Audio Lab.

Фото 3 Samsung HW-Q990C/UA

Experiențe noi de sunet

Pregătiți-vă pentru un sunet impresionant datorită tehnologiei Q-Symphony. Cu ajutorul ei, soundbar-ul Samsung HW-Q990C/UA funcționează împreună cu televizoarele Samsung QLED pentru a crea un sunet și mai puternic. Datorită sincronizării echipamentului, vă puteți bucura de un sunet puternic și cristalin, fără întârzieri și întreruperi.

Фото 4 Samsung HW-Q990C/UA

Tehnologia SpaceFit Sound Pro

Modelul este dotat cu o tehnologie care permite soundbar-ului să se ajusteze automat la schimbările de mediu. Aceasta înseamnă că sunetul va fi optimizat perfect pentru camera în care se află, fără a necesita reglaje manuale suplimentare. Aceasta facilitează calibrarea sa și face fiecare compoziție mai bogată în orice condiții acustice.

Фото 5 Samsung HW-Q990C/UA
Фото 6 Samsung HW-Q990C/UA

Adaugă densitate sunetului

Obțineți un sunet și mai puternic datorită perechii de difuzoare posterioare fără fir. Acestea adaugă profunzime și volum, creând o atmosferă cu adevărat impresionantă. Soundbar-ul este echipat cu un subwoofer de 8 inch, care asigură reproducerea frecvențelor joase și face basul cu adevărat tare. Toate acestea contribuie la crearea unei experiențe audio spectaculoase și îmbunătățesc percepția sunetului.

Mai multe funcții inteligente

Samsung HW-Q990C/UA nu oferă doar un sunet excelent, ci vine și cu câteva funcții suplimentare utile. Cu suportul integrat pentru Alexa, puteți controla soundbar-ul doar cu vocea. În plus, dispozitivul este compatibil cu Apple AirPlay, ceea ce vă permite să vă conectați și să redați cu ușurință sunetul de pe alte dispozitive.

Фото 7 Samsung HW-Q990C/UA
Фото 8 Samsung HW-Q990C/UA

Conexiune fără fir

Conexiunea wireless a soundbar-ului și a echipamentului prin Wi-Fi și Bluetooth vă oferă posibilitatea de a vă conecta ușor la dispozitive și de a vă bucura de muzică fără restricții. Controlați sistemul cu mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomande, Smart One, ceea ce facilitează utilizarea și vă permite să auziți notele cristaline ale compozițiilor preferate.