Imersiune sonoră maximă cu difuzoare laterale

  • Conexiune wireless Dolby Atmos cu televizoarele Samsung. Conectare wireless integrată Smart TV la soundbar Dolby Atmos.
  • Sunet adevărat în 5.1.2 canale. Sunetul impresionant cu 2 difuzoare orientate în sus.
  • Tehnologia Q-Symphony. Televizorul și soundbarul se combină perfect.
  • Tehnologia SpaceFit Pro. Sunetul este perfect calibrat pentru spațiul dvs.

Dolby Atmos cu conexiune wireless

Formatele audio orientate pe obiecte sunt implementate pentru prima dată în soundbarul Samsung prin intermediul conexiunii wireless. Experimentați efectul de sinergie creat de sunetul 3D de neegalat al conținutului Dolby Atmos și soundbarul Samsung - și totul fără cabluri.

Sunet de înaltă calitate care vine din toate direcțiile

Datorită noilor difuzoare laterale și superioare fizice, veți experimenta un sunet real în 5.1.2 canale, oferind efecte acustice deasupra capului pentru o experiență cinematografică puternică.

Combinație armonioasă între televizor și soundbar

Tehnologia Q-Symphony oferă un sunet optimizat pentru toate canalele, atât prin televizor, cât și prin difuzoarele frontale, laterale și orientate în sus ale soundbarului, pentru o imersiune maximă în sunet. Tehnologia Q-Symphony este compatibilă cu anumite televizoare Samsung. Funcțiile pot fi incompatibile cu toate televizoarele Samsung. Verificați specificațiile produsului pentru televizor. Funcția necesită o conexiune HDMI, optică sau Wi-Fi la televizor.

Sunet adaptat perfect spațiului dvs.

SpaceFit Sound Pro combină claritatea îmbunătățită și sunetul captivant al SpaceFit Sound, cu bas optimizat pentru un sunet uimitor, perfect ajustat spațiului dvs.

Laboratorul de sunet Samsung Audio Lab

Creat de experți în inovații. Testarea și reglarea au fost efectuate în laboratorul nostru audio din California, unde inginerii de sunet de clasă mondială aplică tehnologii acustice avansate, astfel încât să vă puteți bucura de un sunet echilibrat, care umple camera.

Asistent vocal și servicii de streaming

Ascultați muzica preferată și controlați-o cu vocea. Controlați soundbarul după cum doriți. Datorită funcției integrate Alexa, puteți găsi ușor ceea ce căutați, dând comenzi vocale. Sau redați muzica direct de pe dispozitivele mobile. Pur și simplu atingeți pictograma AirPlay de pe dispozitivul Apple sau butoanele Cast din aplicațiile compatibile cu Chromecast.

Sunet cu o singură atingere

Doar atingeți și ascultați. Ascultând muzică pe telefon, doar atingeți soundbar-ul și în câteva momente vă veți bucura de sunetul preferat într-un soundbar audio incredibil.

Sunet adaptiv

Sunetul este optimizat pentru fiecare scenă. Soundbar-ul Samsung analizează piste audio pentru a optimiza sunetul în funcție de conținutul specific. Astfel, veți auzi un sunet curat și detaliat, indiferent ce vizionați.

Modul joc Pro

Fii parte a jocului cu sunet dinamic. Teleportați-vă în sunetele tridimensionale ale jocului dvs. Difuzoarele puternice de înaltă frecvență ale soundbar-ului se conectează automat cu televizorul și redau sunetul dinamic, optimizat în funcție de genuri în hub-ul de gaming al televizorului.

Amplificarea vocală activă (AVA)

Prindeți fiecare cuvânt fără să fiți distras. Ascultați clar conversațiile de pe ecran, chiar și în mijlocul zgomotului. Amplificarea vocală activă redă vocile în scene, astfel încât să nu pierdeți niciun cuvânt.

HDMI eARC

Calitate audio fără pierderi. HDMI eARC transmite formatele de sunet tridimensional fără rețineri, cum ar fi Dolby Atmos, de la consolele de joc și playerele UBD conectate la televizor la soundbar.

Sinergie cu QLED

O singură telecomandă pentru control maxim. Utilizați telecomanda televizorului Samsung pentru a controla atât televizorul, cât și funcțiile cheie ale panoului audio, cum ar fi alimentarea, volumul și chiar efectele sonore.

Conexiune wireless la televizor

Conectați soundbar-ul la televizor prin Wi-Fi sau Bluetooth în doar câțiva pași. Sunetul și imaginea se sincronizează perfect, permițându-vă să vă bucurați de o experiență completă de vizionare.

Compatibilitate cu Surround Sound Compatible

Extindeți sunetul surround. Adăugați difuzoarele posterioare fără fir la soundbar-ul dvs. și transformați-l într-un sistem de sunet surround pentru a obține o experiență cinematografică și mai bună.