Plăcere din fiecare vizionare

Televizorul Samsung Q80BAUXUA, cu tehnologia de iluminare directă pe matrice completă, vă garantează o experiență de vizionare de neuitat. Procesorul inteligent Quantum 4K optimizează calitatea imaginii și sunetului, oferind cea mai bună experiență imersivă. Tehnologia Dolby Atmos oferă un sunet detaliat și puternic, care amplifică senzația de prezență vie.

Фото 1 Samsung Q80BAUXUA

Negru profund, alb curat

Tehnologia de iluminare directă pe matrice completă controlează precis LED-urile, amplificând contrastul imaginii și oferind negrului o profunzime și expresivitate suplimentară, iar nuanțelor luminoase, puritate și strălucire.

Фото 2 Samsung Q80BAUXUA

Sunet puternic și imersiv cu Dolby Atmos

Dolby Atmos redă un sunet puternic și adânc, care amplifică de mai multe ori efectul de imersiune. Televizorul Samsung Q80BAUXUA dispune de un sistem audio avansat, cu difuzoare multicanal, care transformă orice sunet într-un sunet spațial și însoțește conținutul cu un sunet strălucitor și clar.

Фото 3 Samsung Q80BAUXUA

Procesor inteligent Quantum 4K

Procesorul revoluționar Quantum 4K, cu algoritmi de învățare profundă, analizează conținutul și îmbunătățește automat calitatea imaginii și a sunetului, având în vedere caracteristicile vederii și auzului uman, transformând fiecare vizionare într-un eveniment strălucitor și de neuitat. Algoritmii puternici de scalare inteligentă optimizează fiecare cadru și apropie imaginea de formatul 4K.

Фото 4 Samsung Q80BAUXUA

Toate conținuturile într-un singur loc

Smart Hub facilitează alegerea conținutului, oferind acces la diverse servicii și platforme reunite într-un singur loc. Astfel, veți putea petrece mai puțin timp căutând și mai mult timp urmărind.

Фото 5 Samsung Q80BAUXUA

Controlul luminozității și al contrastului

Datorită tehnologiei unice Quantum HDR 12x, vi se garantează o imagine clară și realistă în format 4K, cu un contrast profund și culori naturale. Tehnologia punctelor cuantice, pe baza nanocristalelor microscopice, atinge luminozitatea și puritatea culorilor maxime, care nu se schimbă în orice condiții de iluminare. Modul unic EyeComfort reduce luminozitatea și saturația culorilor după apusul soarelui, pentru a face imaginea confortabilă la vizionare în orice condiții de iluminare.

Фото 6 Samsung Q80BAUXUA

Gameplay fluid și realist

Motion Xcelerator Turbo+ oferă performanțe maxime și o imagine clară în 4K la 120 Hz fără întreruperi și distorsiuni. Tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro susține o gamă dinamică largă și o întârziere minimă, oferind un gameplay mai fluid și realistic.

Фото 7 Samsung Q80BAUXUA
Фото 8 Samsung Q80BAUXUA

Funcții inteligente

Smart Things vă permite să creați un centru de control pentru dispozitivele inteligente pe baza televizorului Samsung. Conectați o cameră și deschideți aplicația Google Duo pentru a comunica cu prietenii pe ecranul mare. Modul Multi View permite redarea simultană a conținutului televizorului și smartphone-ului pe ecranul mare.