Samsung QE65QN85AAUXUA

Noua generație a tehnologiei de afișare

Фото 1 Samsung QE65QN85AAUXUA

Apogeul controlului ultra-fin al luminii

Evoluția Neo QLED aduce tehnologia Quantum Matrix, care controlează precis noile diode luminoase Quantum Mini LED de la Samsung. Datorită controlului precis al luminii, vă puteți bucura de detalii magnifice în scenele întunecate și luminoase.

Фото 2 Samsung QE65QN85AAUXUA
Фото 3 Samsung QE65QN85AAUXUA

Procesorul Neo Quantum 4K

Puternicul procesor de învățare profundă Neo Quantum de la Samsung creează cea mai precisă și adaptabilă experiență pe care o puteți imagina. Procesorul vă optimizează experiența de vizionare pas cu pas și vă rafinează conținutul. Algoritmii puternici de scalare AI vă asigură că vă veți bucurați întotdeauna de calitatea rezoluției 4K adevărate.

Quantum HDR 24x

Gama largă de culori, tonuri precise și contrastul mai profund permit afișarea celor mai mici detalii ale obiectelor pe ecran. Tehnologia metadatelor dinamice HDR10+ optimizează culoarea și contrastul fiecărei scene.

Фото 5 Samsung QE65QN85AAUXUA

Sunetul care se mișcă odată cu obiectele

Simțiți subtilitățile fiecărei scene cu sunetul care urmărește fiecare mișcare. Datorită difuzoarelor speciale, puteți experimenta un sunet 3D realist care vă atrage mai aproape.

Фото 6 Samsung QE65QN85AAUXUA

Conectați-vă cu ușurință doar printr-o atingere

Redarea filmelor sau a muzicii de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului a devenit și mai simplă. Atunci când apropiați dispozitivul mobil de televizor, acesta reacționează la atingere și activează automat funcția de duplicare a ecranului. Astfel, puteți comuta rapid și ușor pe ecranul televizorului, continuând să vă bucurați de conținutul preferat.

Фото 7 Samsung QE65QN85AAUXUA
Фото 8 Samsung QE65QN85AAUXUA

Modul adaptiv de afișare

Bucurați-vă de o imagine perfectă fără a face ajustări în setări, deoarece aceasta ajustează automat luminozitatea și contrastul ecranului în funcție de condițiile de vizionare și de conținutul pe care îl urmăriți.

Vizualizați totul pe un singur ecran

Accesați conținutul dispozitivului mobil și al televizorului pe un singur ecran. Fie că este vorba despre o transmisie live a unui meci sau de jocuri, pur și simplu conectați telefonul la TV în modul Multi View.

Фото 9 Samsung QE65QN85AAUXUA

Jocuri fluide la 4K și 120 Hz

Învingeți toți inamicii, chiar și la viteze extreme. Datorită algoritmilor îmbunătățiți, experiența de joc la rezoluție 4K și 120 Hz este foarte fluidă, fără întârzieri și fără încețoșarea cadrelor.

Фото 10 Samsung QE65QN85AAUXUA