Samsung QE65QN800AUXUA

Următoarea generație de QLED, în 8K

Фото 1 Samsung QE65QN800AUXUA

Tehnologia Quantum Matrix Pro

Noua evoluție Neo QLED 8K începe cu tehnologia de atenuare locală a luminii, care controlează precis diodele noastre Quantum Mini LED. Apreciati claritatea extremă a detaliilor exprimate atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase, datorită zonelor suplimentare de atenuare, care sunt de 1,5 ori mai multe decât în ​​tehnologia obișnuită Quantum Matrix.

Фото 2 Samsung QE65QN800AUXUA
Фото 3 Samsung QE65QN800AUXUA

Procesorul Neo Quantum 8K

Procesorul îmbunătățit bazat pe algoritmi AI oferă cea mai bună experiență de vizionare în 8K. În loc de o singură rețea neuronală pentru analizarea imaginii, procesorul Neo Quantum 8K utilizează datele obținute din 16 rețele neuronale pentru a îmbunătăți fiecare detaliu în 8K.

Tehnologia Quantum HDR 32x

Fiecare nuanță și detaliu prind viață datorită culorilor bogate și precise și a unui contrast mai profund. Redarea dinamică a tonurilor HDR10+ schimbă culoarea și contrastul scenă după scenă, permițând aprecierea chiar și a detaliilor minore.

Фото 4 Samsung QE65QN800AUXUA

Căutați detalii în detaliu

Simțiți puterea fiecărui cadru datorită celor 33 de milioane de pixeli cu o claritate absolută a imaginii și o rezoluție care este de 4 ori mai mare decât 4K.

Фото 5 Samsung QE65QN800AUXUA

Sunet care se mișcă în jurul obiectelor

Datorită difuzoarelor încorporate, puteți experimenta un sunet 3D extrem de realist care vă va transporta în centrul evenimentelor.

Фото 6 Samsung QE65QN800AUXUA

Conectați cu ușurință

Duplicarea filmelor sau a muzicii de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului a devenit mai ușoară. Atunci când apropiați dispozitivul mobil de televizor, acesta reacționează la atingere și activează automat funcția de duplicare a ecranului. Astfel, puteți trece rapid și ușor la ecranul televizorului, continuând să vă bucurați de conținutul preferat.

Фото 7 Samsung QE65QN800AUXUA
Фото 8 Samsung QE65QN800AUXUA

Frumusețe absolută manifestată în minimalism

Niciun compromis între eleganță și o vizualizare impresionantă. Designul superb Infinity One, cu un profil incredibil de subțire, vă va duce la un nivel superior.

Vizionați totul pe un singur ecran

Vizualizați conținutul dispozitivului mobil și al televizorului pe același ecran. Fie că este vorba de o transmisie live a unui meci sau de jocul pe care îl jucați, pur și simplu conectați telefonul la televizor în modul Multi View.

Фото 9 Samsung QE65QN800AUXUA

Joc neted în 4K la 120 Hz

Învingeți toți inamicii, chiar și la o viteză uriașă. Datorită algoritmilor îmbunătățiți, procesul de joc în 4K la 120 Hz devine extrem de fluid, fără întârzieri și cadre estompate.

Фото 10 Samsung QE65QN800AUXUA