SISTEMUL NO FROST PLUS

Nu mai este nevoie de dezghețare obositoare!

În compartimentul de congelare al frigiderului este instalat unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, care previne acumularea gheții și a condensului și reduce consumul de energie. În același timp, în compartimentul de refrigerare se menține o microclima ideală pentru alimentele proaspete. Circulația aerului ionizat previne uscarea alimentelor și menține vitaminele și mineralele acestora.

Bine organizat și eficient!

Iluminarea cu LED-uri în frigidere oferă o iluminare excelentă și foarte eficientă. Durata de viață este de treizeci de ori mai mare decât a becurilor incandescente obișnuite și economisește până la zece ori mai multă energie.

Economisiți bani!

Un aparat electrocasnic care are 15 ani sau mai mult consumă de trei ori mai multă energie decât unul nou. Noile modele Gorenje au o izolație termică excelentă, aparatele se pot lăuda cu o etanșare mai bună a ușii, componente de ultimă generație pentru sistemul de răcire și reglare electronică, ceea ce duce la un consum minim de energie electrică.

Microclima ideală pe fiecare raft!

Sistemul de ventilație MultiFlow 360° distribuie uniform fluxurile de aer în compartimentul de refrigerare, asigurând o circulație optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.