Sunetul perfect clar

Căștile Sony WH-CH710 sunt un model wireless cu sistem de reducere a zgomotului, care vă permite să vă bucurați de un sunet perfect clar și de confortul utilizării. Indiferent unde vă aflați, ascultați muzica preferată simțind puterea și realismul sunetului. Sistemul nostru patentat de reducere a zgomotului, echipat cu o pereche de senzori sensibili, elimină toate zgomotele nedorite. Bucurați-vă de piese excelente timp de până la 35 de ore, utilizând căștile wireless Sony.

Фото 1 Sony WH-CH710 (WHCH710NB.CE7)

Sistem inteligent de reducere a zgomotului

Pentru căștile wireless Sony WH-CH710 a fost elaborat un sistem automat de reducere a zgomotului. Acesta se bazează pe algoritmi de inteligență artificială (AINC). Senzorii avansați permit analiza continuă a zgomotelor din jur. După aceea, identificând cu precizie toate sunetele nedorite, sistemul de reducere a zgomotului folosește automat cel mai eficient filtru în funcție de mediu, indiferent unde vă aflați: pe stradă, în avion, în mașină, etc.

Nivel optim de reducere a zgomotului

Senzorul dublu, care detectează zgomotele, permite determinarea și ajustarea precisă a nivelului necesar de reducere a zgomotului. Unul dintre microfoanele de pe căști este orientat în față, iar celălalt în spate. Astfel, toată zona din jur este acoperită, captând un volum mai mare de sunete ambiantale pentru ulterioara lor procesare și eliminare. Ascultați doar ceea ce doriți, cu o claritate cristalină a sunetului, chiar și într-un birou zgomotos, în transport etc.

Modul de reglare a sunetului ambiental

Această elegantă pereche de căști wireless este extrem de confortabilă în utilizare și vă permite să ajustați sunetul în mod individual, în funcție de preferințele dumneavoastră. Datorită modului de ajustare a sunetului ambiental, puteți regla precis ceea ce doriți să auziți. Dacă aveți nevoie să fiți atenți la mediul înconjurător, de exemplu, pe stradă sau așteptând un apel important, comunicând cu prietenii - ajustați nivelul de reducere a zgomotului din jur. Astfel, nu veți rata nimic, continuând în același timp să ascultați muzica preferată.

Durata înaltă a autonomiei

Căștile wireless de dimensiuni mari folosesc o baterie litiu-ion de mare capacitate ca sursă de alimentare, asigurând până la 35 de ore de utilizare continuă în modul de conexiune Bluetooth cu funcția de reducere activă a zgomotului. Ascultarea pe tot parcursul zilei este completată de posibilitatea de a le încărca rapid datorită suportului pentru tehnologia de încărcare rapidă. Este suficient să le conectați la sursa de alimentare timp de doar 10 minute pentru a vă bucura de muzică preferată încă 1 oră.

Stil uimitor și ergonomie

Căștile Sony WH-CH710 au un design modern și atractiv, cu linii fluide. Ele se fixează în mod sigur datorită benzii de susținere reglabile. Chiar și utilizarea prelungită nu va provoca disconfort datorită pernelor ovale moi. Producătorul s-a asigurat de confortul depozitării și transportului. Construcția pliabilă are un mecanism rotativ pentru căști, astfel că căștile wireless pot fi depozitate compact în geantă, rucsac, valiză etc. și vor ocupa foarte puțin spațiu.

Difuzoare moderne excelente

Calitatea superioară a sunetului echipamentului audio Sony este cunoscută în întreaga lume. Producătorul acordă o atenție deosebită calității sunetului, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale. Difuzoarele de 30 de milimetri nu vor lăsa să treacă nicio notă neauzită. Noul design al difuzoarelor, cu diametru optim, asigură claritatea și precizia sunetelor în frecvențele joase, medii și înalte. Imersați-vă în lumea muzicii, simțind fiecare notă cu o calitate excepțională a sunetului oferită de aceste căști wireless de dimensiuni mari. Armonia întregului spectru de frecvențe vă va cuceri.

Asistent vocal inteligent

În modul hands-free, este foarte convenabil să folosiți asistentul vocal încorporat, care se activează prin apăsarea unui singur buton. Microfonul de înaltă calitate asigură claritatea vocii în timpul convorbirilor, fără a fi nevoie de smartphone. Această versiune de căști susține tehnologia NFC și garantează o conexiune cu doar o singură atingere pentru redare. Atingeți simbolul N de pe carcasă pentru a sincroniza căștile cu dispozitivul. Suportul pentru interfața Bluetooth 5.0 asigură conectivitate universală.