Фото 1 Huawei FreeBuds 5i

Mai mult sunet și confort de la Huawei

Căștile wireless Huawei FreeBuds 5i redau sunet de înaltă rezoluție și au o autonomie de până la 28 de ore. Datorită ergonomiei îmbunătățite, nu veți simți căștile în urechi, iar protecția conform standardului IP54 vă permite să le utilizați în orice condiții meteorologice. Anularea activă a zgomotului în mai multe moduri garantează că muzica va suna perfect în orice condiții. Și datorită conectării la două dispozitive, veți putea răspunde rapid la apeluri, chiar și atunci când sunteți ocupat cu alte activități pe tabletă.

Estetică modernă + practicitate

Carcasa Huawei FreeBuds 5i are o formă ovală, netedă și arată ca o piatră de râu pe care ai vrea să o ții în mână. Forma aerodinamică și dimensiunile compacte permit carcasei să se încadreze ușor în buzunarul unei jachete sau al unor blugi. Alegeți una dintre culorile premium pentru a vă însenina viața cu nuanțe plăcute.

Фото 2 Huawei FreeBuds 5i
Фото 3 Huawei FreeBuds 5i

Potrivire perfectă

Căștile FreeBuds 5i sunt mai scurte și mai ușoare cu 11% decât modelul anterior. Datorită formei ergonomice și a diferitelor mărimi de inserții, Huawei FreeBuds 5i se potrivesc confortabil în ureche și oferă o calitate ridicată a sunetului. Unul dintre avantajele căștilor este că, chiar dacă nu se potrivesc perfect în urechi, pierderile la frecvențele joase rămân minime și veți auzi oricum sunetul clar.

Sunet puternic și clar

Certificarea Hi-Res Audio Wireless vă garantează redarea sunetului în rezoluție înaltă, cu o caracteristică de frecvență mai largă. Un sistem unic, format dintr-o diafragmă polimerică de înaltă sensibilitate și un driver dinamic de 10 mm, oferă un sunet clar și adânc pentru fiecare notă, într-un interval dinamic larg. Cu Huawei FreeBuds 5i, melodiile tale preferate sună pur și simplu uimitor.

Фото 4 Huawei FreeBuds 5i
Фото 5 Huawei FreeBuds 5i

Muzică și nimic în plus

Sistemul modern de anulare a zgomotului cu trei moduri - "Ultra", "General" și "Confortabil" - vă permite să vă bucurați de un sunet clar în orice loc, fie că sunteți la o masă într-o cafenea sau într-o sală de așteptare a aeroportului. Alegeți modul care se adaptează la mediul înconjurător și bucurați-vă de audiție.

Dialog clar

Cu Huawei FreeBuds 5i, vocea ta sună întotdeauna clar și tare. Tehnologia exclusivă de reducere a zgomotului cu algoritmi de rețea neuronală recunoaște în mod precis vocea ta și o amplifică în timpul convorbirilor telefonice, reducând simultan zgomotele externe.

Фото 6 Huawei FreeBuds 5i
Фото 7 Huawei FreeBuds 5i

Conectare rapidă. Comutare ușoară

Pur și simplu deschideți caseta și acceptați cererea de sincronizare pentru a conecta căștile la smartphone. Data viitoare, căștile se vor conecta automat după ce deschideți caseta. Conectați căștile la două dispozitive pentru a putea răspunde rapid la apeluri primite pe smartphone, chiar dacă vizionați un film pe tabletă.

Sincronizare extrem de precisă

Cipul modern și algoritmul exclusiv de procesare a sunetului minimizează întârzierea semnalului și asigură o sincronizare perfectă între sunet și video pentru experiențe maxime în timpul jocurilor preferate sau vizionării de conținut.

Фото 8 Huawei FreeBuds 5i

Selfie cu ajutorul căștilor - nu este o glumă

Serios, acum puteți face un selfie la distanță, atingând de două ori căștile. Găsiți doar un unghi și o compoziție potrivite, iar Huawei se va ocupa de restul.

Фото 9 Huawei FreeBuds 5i
Фото 10 Huawei FreeBuds 5i

O zi întreagă de muzică fără întreruperi

Bateria căștilor și a carcasei este suficientă pentru până la 28 de ore de redare continuă a muzicii, ceea ce înseamnă mai mult decât veți putea utiliza într-o zi. Bateria s-a descărcat într-un moment nepotrivit? Doar 15 minute de încărcare și muzica va răsuna încă timp de 4 ore.

Control prin atingeri ușoare

Senzorii încorporați extrem de sensibili vă ajută să controlați redarea cu o simplă atingere. Atingeți căștile stângă sau dreaptă, faceți clic o dată sau de două ori, glisați de-a lungul căștilor pentru a răspunde sau încheia un apel, pentru a întrerupe redarea, a regla volumul sau a activa modul de anulare a zgomotului.

Фото 11 Huawei FreeBuds 5i