Eficiență A+++

Hygiene Care

Reversible Door

Pur și simplu mai eficientă

Descriere

Eficiență energetica A+++

Economisește banii și protejează mediul folosind mai puțină energie electrică*.

* Testat conform standardului IEC 61121:2013/încărcare 8 kg/ Bumbac /cu tehnologia pompă de căldură (DV80F5E4HGW) față de mașina fără tehnologie pompă de căldură (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot varia.

Higiene Care

Previne acumularea bacteriilor pe haine, lenjerie și jucării moi pentru copii.

Ușă reversibilă

Selectați direcția în care ușa reversibilă se va deschide în funcție de amenajarea casei, de amplasarea mobilierului și de obiceiurile tale.

Clasa de eficiență energetică A+++

Eficiența energetică A+++

Economisește banii și protejează mediul folosind mai puțină energie electrică*. Tehnologia cu pompă de căldură oferă o modalitate eficientă din punct de vedere energetic, economic și blând de a vă usca hainele. Are clasa de eficiență energetică A+++ deoarece folosește „refrigerant” în loc de electricitate pentru a încălzi aerul și recirculează aerul cald pentru a evita risipa de energie.

* Testat conform standardului IEC 61121:2013/sarcină 8 kg rufe de spălat /programul Cotton Cupboard cu pompă de căldură (DV80F5E4HGW) comparativ cu programul fără pompă de căldură (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot să difere.

Distruge bacteriile

Higiene Care

Previne acumularea bacteriilor pe haine, lenjerie și jucării moi pentru copii. Ciclul Hygiene Care curăță igienic atât articolele uscate, cât și cele umede*, fără a influența ciclul de uscare. Temperaturile ridicate din timpul procesului de uscare elimina 99% din bacterii**.

* 2 kg rufe uscate sau 2 kg rufe umede.
**Pe baza rezultatelor testărilor realizate de compania Intertek. Rezultatele individuale pot varia.

Deschide ușa cum îți e mai ușor

Ușă reversibilă

Alege direcția în care ușa reversibilă se va deschide în funcție de aspectul casei, de aspectul mobilierului și de obiceiurile tale. Pereții nu mai sunt o piedică! În plus, ușa transparentă facilitează vizualizarea procesului de uscare.

*Doar pentru modelele selectate.

Protecție antișifonare

Păstrează hainele uscate în stare perfectă fără a le călca. Trebuie doar să selectezi opțiunea Wrinkle Prevent - după finalizarea ciclului de uscare, tamburul se va roti periodic fără încălzire timp de 180 de minute. Hainele nu stau mult timp într-o singură poziție la temperatură ridicată, de aceea nu se vor șifona.

Tehnologia invertor digital

Eficiență energetică înaltă, zgomot redus și perioada de exploatare mai lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici în motor pentru o funcționare mai silențioasă și mai eficientă, consumând totodată mai puțină energie decât motoarele de uz general. De asemenea, oferă cea mai lungă durată de funcționare din domeniu** și o garanție de 20 de ani pentru motor***.

* Reducerea zgomotului 5 dB la spălare, 3 dB la centrifugare. Date bazate pe eticheta ERP: F500 8 kg, 1400 rpm WF80F PHPP4W cu motor Digital Inverter și Vistula 8 kg, 1400 rpm. WF1804WPC cu motor universal.
** Produsul a fost certificat de Asociația pentru Tehnologia Electrică, Electronică și Informațională din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE) pentru o durată de viață de 23 de ani. Durata de viață reală poate varia în funcție de condițiile de funcționare.
*** Începând cu luna mai 2022, garanția de 20 de ani pentru piese se aplică numai motorului invertorului.

OptimalDry

Optimizează eficacitatea de uscare fără efort! 3 senzori pentru cel mai bun rezultat. Monitorizează umiditatea și ajustează timpul de uscare: rufele se usucă mai repede consumând o cantitate foarte mică de energie. În plus, această opțiune protejează hainele de deteriorare și te avertizează de necesitatea curățării schimbătorului de căldură.

Întreținere ușoară

Filtru 2 în 1

Efectuează întreținerea uscătorului tău fără probleme și optimizează productivitatea și siguranța uscării. Filtrul inovator "doi-în-unul" conține un filtru cu plasă cu două straturi. Prin urmare, nu este nevoie de un filtru pentru schimbătorul de căldură, ceea ce face mai ușoară întreținerea usc[torului. Sunt disponibile și două alerte pentru curățarea filtrului și a schimbătorului de căldură.

Uscare în 35 minute

Quick Dry 35"

Usucă rapid orice îmbrăcăminte, cum ar fi uniforma de lucru sau școlară. Ciclul de 35 de minute cu opțiunea Quick Dry îți permite să usuci complet o cantitate mică de rufe (1 kg) în doar 35 de minute*. Usucă în siguranță mai multe articole de îmbrăcăminte simultan la o temperatură ridicată.

* Rezultatele pot varia în funcție de tipul de material.