Eficiență A+++

AI Dry

AI Control

Uscare delicată și eficientă

Descriere

Eficiență energetica A+++

Economisește banii și protejează mediul folosind mai puțină energie electrică*.

* Testat conform standardului IEC 61121:2013/încărcare 8 kg/ Bumbac /cu tehnologia pompă de căldură (DV80F5E4HGW) față de mașina fără tehnologie pompă de căldură (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot varia.

AI Dry

Bucură-te de o uscare mai rapidă și mai exactă*, care are grijă de hainele dumneavoastră și reduce consumul de energie cu până la 10%**.

* Bazat pe un algoritm creat de inteligența artificială. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
** Bazat pe testarea internă a modelului DV9400B (încărcare mixtă de 2 kg) folosind tehnologia AI Dry comparativ cu modelul Samsung DV5000T standard. Rezultat: Consumul de energie este redus cu 10%. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.

QuickDrive™

Petrece mai puțin timp uscandu-ți și îngrijindu-ți eficient hainele.

* Pe baza testelor interne ale DV9400B (conform standardului IEC, încarcă 9 kg de rufe din bumbac) folosind tehnologia QuickDrive în comparație cu standardul Samsung DV5000T. Rezultat: Timpul de uscare este redus cu 35%. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.

Clasa de eficiență energetică A+++

Eficiența energetică A+++

Economisește banii și protejează mediul folosind mai puțină energie electrică*. Tehnologia cu pompă de căldură oferă o modalitate eficientă din punct de vedere energetic, economic și blând de a vă usca hainele. Are clasa de eficiență energetică A+++ deoarece folosește „refrigerant” în loc de electricitate pentru a încălzi aerul și recirculează aerul cald pentru a evita risipa de energie.

* Testat conform standardului IEC 61121:2013/sarcină 8 kg rufe de spălat /programul Cotton Cupboard cu pompă de căldură (DV80F5E4HGW) comparativ cu programul fără pompă de căldură (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot să difere.

Sensori intelectuali

AI Dry

Bucură-te de o uscare mai rapidă, mai exactă*, care are grijă de hainele tale și reduce consumul de energie cu până la 10%**. Tehnologia multi-senzor AI Dry detectează conținutul de umiditate al hainelor în timp real și creează inteligent cantitatea optimă de căldură în funcție de greutatea și conținutul de umiditate al fiecărei încărcături.

„* Bazat pe un algoritm generat de inteligența artificială. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
** Bazat pe testarea internă a modelului DV9400B (încărcare mixtă de 2 kg) folosind tehnologia AI Dry în comparație cu Samsung DV5000T standard. Rezultat: Consumul de energie este redus cu 10%. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.”

Îngrijire eficientă fără efort suplimentar

Tehnologia QuickDrive™

Petrece mai puțin timp uscandu-ți și îngrijindu-ți eficient hainele. Prin activarea tehnologiei QuickDrive™, timpul de uscare este redus cu până la 35%*, iar consumul de energie este redus. Spre deosebire de uscătoarele tradiționale, tehnologia compresorului inverter ajustează automat viteza de funcționare în funcție de temperatura interioară și nevoile de îngrijire.

* Pe baza testelor interne ale modelului DV9400B (în conformitate cu standardul IEC, încărcarea a 9 kg de rufe din bumbac) folosind tehnologia QuickDrive în comparație cu modelul standard Samsung DV5000T. Rezultat: Timpul de uscare este redus cu 35%. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.

Uscarea inteligentă

AI Control

Usucă rufele ușor și eficient cu tehnologia AI Control. Vă personalizează uscarea memorizând preferințele, sugerând programe* și afișând informații actualizate. Aplicația SmartThings** oferă sfaturi privind ciclurile, programarea și depanarea și chiar selectează programul de uscare ideal in functie de ciclul de spalare***.

* Mesajele cu recomandări pentru programele de uscare sunt afișate în aplicația de pe smartphone.
**Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare conexiune la Wi-Fi și un cont Samsung.
*** Opțiunea Auto Cycle Link este disponibilă numai dacă atât mașina de spălat, cât și uscătorul sunt dotate cu tehnologia AI Control și sunt conectate la Wi-Fi.

Economie inteligentă de energie

SmartThings Regimul AI Energy

„Controlează și reduce consumul de energie al uscătorului tău. Regimul AI Energy* facilitează verificarea consumului de energie și calcularea cheltuielilor pentru energia electrică. Pentru programele care funcționează în regimul AI Energy**, consumul de energie este redus cu până la 20%*** datorită optimizării vitezei compresorului cu inverter și a timpului de ciclu.

„*Disponibil pentru dispozitivele Android și iOS. Este necesară conexiunea la Wi-Fi și un cont Samsung.
** Disponibil numai în programele SuperSpeed ​​​​și Towels.
*** Pe baza rezultatelor testării interne folosind programul SuperSpeed ​​​​pentru uscarea unei încărcături de 5 kg. Rezultate: Consumul de energie fără regimul AI Energy = 950 W/h. Consumul de energie în regimul AI Energy = 720 W/h. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.”

Super Speed

„Obții haine curate și uscate în doar 2 ore și economisești energie. Programul Super Speed ​​​​uscă o combinație mixtă de bumbac și țesături sintetice în doar 81 de minute*. Iar cu mașina de spălat Super Speed ​​​​poți spăla și usca hainele în doar 39 de minute* Prin urmare, este nevoie de doar 2 ore pentru a vă spăla și usca hainele.

„* Testat pe modelul Samsung DV9400B cu o sarcină de 5 kg în conformitate cu standardul IEC.
** Testat pe modelul Samsung QuickDrive™ WWWW9400B cu o sarcină de 5 kg în conformitate cu standardul IEC.”

Hygiene Care

Previne acumularea bacteriilor pe haine, lenjerie și jucării moi pentru copii. Ciclul Hygiene Care curăță igienic atât articolele uscate, cât și cele umede*, fără a influența ciclul de uscare. Temperaturile ridicate din timpul procesului de uscare elimina 99% din bacterii**.

* 2 kg de rufe uscate sau 2 kg de rufe umede.
**Pe baza rezultatelor testării realizate de către compania Intertek. Rezultatele individuale pot varia.

Deschide ușa cum îți e mai ușor

Ușă reversibilă

Alege direcția în care ușa reversibilă se va deschide în funcție de aspectul casei, de aspectul mobilierului și de obiceiurile tale. Pereții nu mai sunt o piedică! În plus, ușa transparentă facilitează vizualizarea procesului de uscare.

Haine fara cute

Protecție antișifonare

Păstrează hainele uscate în stare perfectă fără a le călca. Trebuie doar să selectezi opțiunea Wrinkle Prevent - după finalizarea ciclului de uscare, tamburul se va roti periodic fără încălzire timp de 180 de minute. Hainele nu stau mult timp într-o singură poziție la temperatură ridicată, de aceea nu se vor șifona.

Fiabilitate și eficiență

Tehnologia invertor digital

Eficiență energetică înaltă, zgomot redus și perioada de exploatare mai lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici în motor pentru o funcționare mai silențioasă și mai eficientă, consumând totodată mai puțină energie decât motoarele de uz general. De asemenea, oferă cea mai lungă durată de funcționare din domeniu** și o garanție de 20 de ani pentru motor***.

* Reducerea zgomotului 5 dB la spălare, 3 dB la centrifugare. Date bazate pe eticheta ERP: F500 8 kg, 1400 rpm WF80F PHPP4W cu motor Digital Inverter și Vistula 8 kg, 1400 rpm. WF1804WPC cu motor universal.

** Produsul a fost certificat de Asociația pentru Tehnologia Electrică, Electronică și Informațională din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE) pentru o durată de viață de 23 de ani. Durata de viață reală poate varia în funcție de condițiile de funcționare.

*** Începând cu luna mai 2022, garanția de 20 de ani pentru piese se aplică numai motorului invertorului.

Arată mai bine, funcționează mai mult

Ușa din sticlă călită

Uscătorul de rufe va arată bine mai mult timp, chiar dacă deschizi și atingi ușa frecvent. Sticla călită este mai rezistentă și mai durabilă, se sparge și se zgârie mult mai rar decât plasticul. Ușa de sticlă conferă dispozitivului un aspect elegant și facilitează vizionarea la interior.

Setări personalizate ale uscătorului

SmartThings Home

Beneficiază de avantajele uscării personalizate confortabile și eficiente cu aplicația SmartThings*. Opțiunea de îngrijire a îmbrăcămintei Clothing Care analizează proprietățile de spălare** și oferă sfaturi și recomandări personalizate*** pentru fiecare ciclu. Opțiunea Energy ajută la gestionarea întregului consum de energie. Opțiunea Home Care menține uscătorul în stare optimă.

*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară conexiunea la Wi-Fi și un cont Samsung.
** Stochează datele utilizatorului, setările și modelele de utilizare, prin urmare oferindu-ți cea mai utilă experiență.
*** Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru orice consecințe rezultate ale funcționării mașinii, inclusiv, dar fără a se limita la orice deteriorări sau daune cauzate de furnizarea de informații incorecte.

Uscător inteligent

OptimalDry

Optimizează eficacitatea de uscare fără efort! 3 senzori pentru cel mai bun rezultat. Monitorizează umiditatea și ajustează timpul de uscare: rufele se usucă mai repede consumând o cantitate foarte mică de energie. În plus, această opțiune protejează hainele de deteriorare și te avertizează de necesitatea curățării schimbătorului de căldură.

Întreținere ușoară

Filtru 2 în 1

Efectuează întreținerea uscătorului tău fără probleme și optimizează productivitatea și siguranța uscării. Filtrul inovator "doi-în-unul" conține un filtru cu plasă cu două straturi. Prin urmare, nu este nevoie de un filtru pentru schimbătorul de căldură, ceea ce face mai ușoară întreținerea usc[torului. Sunt disponibile și două alerte pentru curățarea filtrului și a schimbătorului de căldură.

Dezodorizare cu aer

Opțiunea Air Wash

Reîmprospătează hainele fără a spăla, curăța, fierbe sau a folosi detergent. Tehnologia Air Wash dezodorizează hainele și lenjeriile de pat, lăsând în urmă doar prospețime. Mirosurile neplăcute sunt eliminate doar cu aer foarte fierbinte. Hainele tale vor arăta ca și cum ar fi fost curățate chimic și vor rezista și mai mult.

Uscare în 35 minute

Quick Dry 35"

Usucă rapid orice îmbrăcăminte, cum ar fi uniforma de lucru sau școlară. Ciclul de 35 de minute cu opțiunea Quick Dry îți permite să usuci complet o cantitate mică de rufe (1 kg) în doar 35 de minute*. Usucă în siguranță mai multe articole de îmbrăcăminte simultan la o temperatură ridicată.

* Rezultatele pot varia în funcție de tipul de material.