Compoziția perfectă

Barele de sunet din seria Hisense AX scot la iveală tot ce este mai bun în experiența audiovizuală. Oferă echilibrul perfect între putere și calitate.

Simțiți fiecare notă din mai multe direcții

5 difuzoare oferă calitate și experiență a sunetului pe 3.1 canale. În combinație cu sursa de alimentare subwoofer de 6,5 inchi simțiți fiecare sunet.

Sunet perfect. Puternic, dar confortabil

O putere audio maximă incredibil de puternică de 280 de wați, face din această bară de sunet alegerea perfectă pentru cumpărător. Perfect pentru filme, jocuri sau muzică.

Experiență cinematografică Învăluie-te în sunet

Sunetul este peste tot. Dacă doriți să experimentați cu adevărat sunetul, nu o puteți face doar cu difuzoare frontale. Sunetele vin la tine din toate direcțiile, pentru a te înconjura și pentru a te scufunda în acțiune.

Suport EzPlay, operare vizuală

O telecomandă este suficientă, le puteți controla pe amândouă cu o singură telecomandă, setare foarte ușoară și vă bucurați de un sunet mai bun al televizorului în câteva secunde.

Acum meniul de operare al barei de sunet Hisense este afișat pe TV Hisense și puteți crește sau reduce cu ușurință volumul barei de sunet, puteți alege vizual modul de sunet preferat, foarte ușor de utilizat.

Extindeți posibilitățile de creare a unui mediu sonor puternic

Nu sunteți sigur ce căutați? Am avut grijă de dvs. Datorită tehnologiei AI EQ, dispozitivul dvs. optimizează fiecare scenă pentru o ascultare perfectă.

Mod AI, Film, Muzică, Noapte, Știri, Sport, Joc.

Mai multă versatilitate pentru o conexiune ușoară

Sursele AV vin în diferite forme și dimensiuni,fie că este vorba de telefon, televizor, aparatul de discuri, consola de jocuri etc. Toate au moduri diferite de conectare la echipamente audio.