Фото 1 Hisense HS205

Pregătit pentru a interacționa cu televizorul

Soundbar-ul Hisense HS205 este perfect compatibil cu echipamentul TV. Dispune de un modul de interacțiune cu modelele de televizoare Roku, astfel încât răspunde comenzilor de la telecomanda TV. Designul său exterior se remarcă prin minimalism accentuat. Calitatea premium a echipamentului oferă o experiență sonoră incredibilă, permițându-vă să vă imersați complet în acțiune. Pentru a adapta sunetul la nevoile actuale, puteți utiliza cu un singur clic modurile predefinite ale Equalizer-ului.

Certificare Roku TV

Unul dintre aspectele distinctive ale acestui sistem audio este sincronizarea perfectă cu televizoarele Roku. Astfel, veți putea utiliza o singură telecomandă pentru a controla atât televizorul, cât și soundbar-ul, acestea răspunzând ușor semnalelor sale. Interacțiunea simplificată și absența dispozitivelor suplimentare vă oferă adevărata libertate de a alege comunicarea cu tehnologia de ultimă generație.

Фото 2 Hisense HS205
Фото 3 Hisense HS205

Sunet și design ideal

Echipament audio impresionant cu o putere de 60 W, într-o carcasă compactă și stilată - aceasta este caracteristica distinctivă a modelului prezentat. În plus, aspectul său îl atrage și Hisense HS205, care se remarcă prin simplitatea sa expresivă, permițându-i să se integreze perfect în orice interior. Se potrivește perfect cu modelele de televizoare plate montate pe perete: adăugând un difuzor full range sub televizor, veți beneficia de un sunet extraordinar, care va învălui complet auditoriul.

Sistemul EasyConnectivity

La dispoziția dvs, aveți două opțiuni de conectare: conexiunea prin cablu și modulul wireless. În primul caz, pentru a lucra împreună cu televizorul, veți avea nevoie de un cablu și de conectarea la portul HDMI OUT (ARC). În cel de-al doilea caz, veți conecta dispozitivul utilizând funcționalitatea Bluetooth, care vă permite să nu utilizați cabluri și să transmiteți semnalul prin protocolul versiunii 4.2. De asemenea, în ambele cazuri, controlul se va face cu ajutorul unei singure telecomenzi.

Фото 4 Hisense HS205
Фото 5 Hisense HS205

Conectivitate Bluetooth

Transmiterea datelor în mod wireless prin intermediul conexiunii Bluetooth vă permite să conectați dispozitivele inteligente într-o singură rețea: televizorul, smartphone-ul, tableta și laptop-ul. Ascultați contentul muzical preferat, bucurându-vă de o experiență incredibilă de redare a sistemului Hisense HS205, care vă permite să experimentați sunetul cu adevărat echilibrat.