Sistemul NOFROST PLUS

Nu mai este nevoie să decongelezi manual

Camera de congelare a frigiderului este echipată cu unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, care previne acumularea de gheață și îngheț și reduce consumul de energie. În același timp, în camera de refrigerare se menține un microclimat ideal pentru produsele proaspete. Circulația aerului ionizat previne uscarea produselor și păstrează vitaminele și mineralele acestora.

Iluminare LED

Iluminarea cu LED-uri în frigidere oferă o luminozitate excelentă și eficientă. Durata de viață a LED-urilor este de 30 ori mai mare decât a becurilor incandescente obișnuite și economisesc până la zece ori mai multă energie.

Eficiență energetică clasa F

Frigiderele mai vechi de 15 ani consumă de trei ori mai multă energie, pe cînd modelele noi Gorenje se remarcă cu eficiența lor energetică de clasă F, care te vor ajuta să economisești bani pe termen lung și să protejezi mediul înconjurător. Datorită tehnologiei avansate de izolare termică și a componentelor de răcire de ultimă generație, vei putea păstra alimentele proaspete, iar reglajul electronic va asigura un consum de energie minim, ceea ce te va ajuta să economisești bani la factura de energie electrică.

Microclimat ideal pe fiecare raft

Sistemul de ventilație MultiFlow 360° distribuie uniform temperatura în interiorul frigiderului, asigurând circulația optimă a aerului și cele mai bune condiții de depozitare a alimentelor.