FORMA HOMEMADE

Coacere uniformă de fiecare dată

Cuptoarele Gorenje sunt bine cunoscute pentru cavitatea inovatoare rotundă, care este trăsătura distinctivă a acestora de mulți ani. Forma HomeMade a fost inspirată de cuptoarele tradiționale pe lemne și asigură o mai bună circulație a aerului în comparație cu concurența.În prezent, forma HomeMade a fost complet renovată iar fluxul de aer a fost perfecționat datorită unui nou design al încălzitorului și a distribuției îmbunătățite a orificiilor de ventilație.De aceea, temperatura este stabilă în orice zonă a cuptorului.Niciodată nu va mai fi mâncarea arsă pe o parte și nefăcută pe cealaltă.

Pentru momente de răsfăț sănătoase

Acum vă puteți bucura de alimente crocante și gustoase, obținute prin prăjire, fără calorii suplimentare. Această metodă de coacere extrem de intensă cu aer fierbinte nu necesită grăsime pentru a asigura acea crustă aurie crocantă și delicioasă.În combinație cu tava specială de copt perforată, (în funcție de model), care încapsulează perfect vasul de jur împrejur, veți obține rezultate și mai bune. Potrivit pentru bucățile mici de carne, pește, legume și produse congelate semi-preparate, cum sunt cartofii prăjiți și crochetele de pui.

ExtraSteam

Acest program creează un mediu de aburi perfect, care face ca pâinea dvs. să dospească bine și să aibă o coajă crocantă.Tot ce trebuie să faceți este să turnați niște apă într-o tavă puțin adâncă, să selectați programul ExtraSteam și să lăsați cuptorul să facă restul.

Graten

Opțiunea Graten vă permite să obțineți crusta maro perfect aurie pe lasagna, carne, cartofi gratinați și alte feluri de mâncare gratinate.

BigSpace

Sunteți pregătit(ă) pentru rețete XXL?Soluția inovatoare de design permite un interior mai mare, iar lățimea cuptorului este utilizată pe deplin.Există mai mult spațiu pe fiecare tavă de copt, iar tehnologia superioară asigură faptul că mâncarea este gătită uniform la toate nivelurile.

PerfectGrill

Cele mai bune rezultate la coacere se obțin prin combinația dintre încălzitoarele mai mari și mai mici, unde acesta din urmă este poziționat în interiorul celui mai mare.Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite o distribuție optimă a căldurii și oferă rezultate de coacere excelente, astfel încât alimentele sunt crocante la exterior și fragede la interior.

GentleBake

Această funcție asigură o coacere ușoară, lentă și uniformă. În acest mod, umezeala este blocată în interior iar mâncarea rămâne foarte fragedă și suculentă.Adecvat pentru prepararea cărnii, peștelui sau a produselor de patiserie pe un singur nivel.

Ghidaje telescopice

Ghidajele telescopice cu rulare lină asigură o vizibilitate excelentă asupra procesului de preparare, precum și o manipulare mai sigură și mai ușoară a tăvilor în cuptor.În funcție de model, cuptoarele Gorenje OptiBake dispun de ghidaje telescopice extensibile de ¾, pe unul sau două niveluri. Ca opțiune suplimentară, oferim, de asemenea, ghidaje telescopice flexibile de un nivel, care pot fi introduse printr-un simplu clic la nivelul dorit al ghidajelor de sârmă.

Sistem DC+

Sistemul DynamiCooling răcește în mod eficient exteriorul cuptorului (sau carcasa) pentru a preveni orice deteriorare provocată de temperatura ridicată. La cuptoarele cu sistemul DynamiCooling+, senzorii de căldură reglează răcirea pereților exteriori ai cuptorului până când ating o temperatură de 60°C. Acest lucru este deosebit de convenabil la cuptoarele cu funcție de curățare pirolitică care funcționează la temperaturi extrem de ridicate.

GentleClose & GentleOpen

Doar o atingere ușoară, iar ușa cuptorului se deschide sau se închide lin, fără niciun zgomot.

Ușă de sticlă detașabilă

Panourile din sticlă ale ușii cuptorului pot fi îndepărtate cu ușurință, fiind ușor de curățat și, prin urmare, asigură o vizibilitate excelentă în interiorul cuptorului.