REGIM PIZZA

Cea mai buna pizza în oraș

Cu o temperatură de coacere de până la 300 °C, acest program a fost special conceput pentru a vă ajuta să coaceți pizza perfectă, focaccia, tortilla și alte delicatese.

Cel mai rapid mod de a coace bucatele congelate

Acest program eficient de prăjire este alegerea ideală pentru prepararea alimentelor congelate și semipreparatelor.

Bunătăți sănătoase

Acum te poți bucura de bucate delicioase și crocante, fără calorii suplimentare. Această metodă de coacere cu aer cald ultra-intensiv vă permite să obțineți cea mai apetisantă crustă aurie fără utilizarea grăsimilor. Și datorită tavei de copt perforate speciale (la unele modele), care acoperă perfect vasul din toate părțile, rezultatele vor fi și mai bune. Potrivit pentru gătit bucăți mici de carne, pește, legume și alimente congelate, cum ar fi cartofi prăjiți și nughete de pui.

AquaClean 

Curățare zilnică ușoară

AquaClean vă oferă o soluție simplă pentru curățarea zilnică a cuptorului. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare proces de coacere. În doar 30 de minute, veți observa rezultate vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petetele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate cu ușurință. 

BigSpace

Gata pentru rețetele XXL? Soluția inovatoare de design permite extinderea spațiului interior, iar lățimea cuptorului este folosită în întregime. Fiecare tavă oferă mai mult spațiu, iar tehnologia avansată asigură gătirea uniformă a alimentelor pe toate nivelurile. 

Tehnologia MultiAir 

Perfecțiune din toate direcțiile 

Tehnologia MultiAir asigură o circulație optimă a căldurii în interiorul cuptorului. Prin intermediul orificiilor de ventilație strategic amplasate pe peretele din spate și datorită formei unice rotunjite, aerul este distribuit în mod uniform în întregul spațiu al cuptorului. Ventilatorul propulsează aerul cald în întregul volum al cuptorului, garantând astfel o gătire perfectă pe toate părțile. Mișcarea dinamică a aerului permite coacerea simultană pe mai multe niveluri fără amestecarea aromelor și gusturilor.

Pentru inspirație de ultim moment

Cuptoarele OptiBake ating temperaturi de până la 200˚C în doar 4,50 minute, economisind 30% din timpul necesar preîncălzirii standard, făcându-le unul dintre cele mai rapide cuptoare de pe piață. Acest lucru este foarte util pentru rețetele care necesită preîncălzirea cuptorului. Un semnal luminos și sonor vă anunță când temperatura este optimă.