Iată cum arată curățenia

Stația inteligentă de curățenie Xiaomi Robot Vacuum X10+ este echipată cu instrumente pentru curățarea uscată și umedă. Folosește sistemele LDS și S-Cross AI™ Advanced 3D pentru navigație. Stația de încărcare extrage automat gunoiul colectat și curăță accesoriile. Modelul detectează marginea covorului și evită curățarea cu apă în acea zonă. Este protejat împotriva atacurilor cibernetice. Poate fi ușor controlat de la distanță prin intermediul aplicației Xiaomi/Mi Home. Aici puteți seta opțiunile de curățenie, planificând-o pentru un anumit timp și alegând zonele interzise.

Фото 2 Xiaomi Robot Vacuum X10 plus

Curățare și spălare

Un set universal care nu necesită intervenția dumneavoastră. Cu stația de încărcare, aspiratorul colectează autonom gunoiul, după care se întoarce pentru a-l descărca. Odată conectat, dispozitivul transferă gunoiul din rezervorul robotului într-un recipient mare de praf. În plus, stația de încărcare spală perii pentru a fi pregătiți pentru curățări ulterioare. Două ore de uscare cu un jet de aer cald - și puteți continua munca. Reumple automat aspiratorul cu apă.

Scanare tridimensională

Sistemul S-Cross AI™ Advanced 3D oferă scanare completă pentru deplasarea în cameră. Precizia senzorilor până la milimetri asigură o trecere de calitate fără coliziuni. Camera cu instrumente AI poate detecta obiectele de pe parcurs: cabluri, șosete, marginea covorului. Sistemul LDS scanează spațiul la 360° în jur, creând hărți precise pentru o curățare eficientă.

Фото 3 Xiaomi Robot Vacuum X10 plus

Lucru de calitate la covoare

Robotul de aspirare Xiaomi Robot Vacuum X10+ detectează marginea covorului cu ajutorul mecanismelor cu ultrasunete. După aceea, nu utilizează apă în acea zonă, ridicând tapițeria umedă cu 7 cm în sus. În același timp, puterea de aspirare crește pentru a elimina toată murdăria din firele de covor dens.

Pe podea nu mai există pete

Pentru a face față petelor uscate, aparatul își crește viteza la 180 de rotații pe minut, activează un jet puternic și lucrează de 5 ori mai eficient în eliminarea murdăriei. Motorul care aspiră aerul cu o forță de 4 kPa funcționează extrem de silențios - pentru a nu tulbura somnul dumneavoastră. Cele mai adânci fisuri sunt curățate și spălate 100%.

Фото 5 Xiaomi Robot Vacuum X10 plus

Protecție și confidențialitate

Certificarea TÜV Rheinland confirmă nivelul înalt de fiabilitate al Xiaomi Robot Vacuum X10+. Camera RGB funcționează local pentru detectarea obiectelor de pe podea și evitarea lor. Harta este criptată. Cipul MJA1 asigură protecția dispozitivului în rețeaua de acasă. Aplicația respectă protocoalele ISO 27001, ISO 27701 și ETSI EN 303 645 și nu oferă nicio șansă spionilor cibernetici.

Фото 6 Xiaomi Robot Vacuum X10 plus