Exigent în privința curățeniei

Robotul de aspirare Xiaomi Robot Vacuum X10 este cea mai riguroasă cameristă. Se deplasează cu meticulozitate în toate colțurile camerei, pe baza unei hărți construite cu ajutorul senzorilor laser LDS. În stație, dispozitivul își reîncarcă bateria, curățându-se în același timp. Poate funcționa timp de 3 ore. Susține funcția de asistent vocal și efectuează curățarea conform planurilor predefinite. Recunoaște obstacolele și pereții virtuali.

Фото 1 Xiaomi Robot Vacuum X10
Фото 2 Xiaomi Robot Vacuum X10

Sistem de auto-curățare

În docul de încărcare se află un sac care poate conține 2,5 litri de gunoi. Aspiratorul se întoarce de mai multe ori înainte de a-l umple complet. Odată ce dispozitivul se conectează la stația de încărcare, se blochează pentru a se evacua rezervorul de praf de 400 ml. Procesul este complet automatizat și nu necesită intervenția dumneavoastră.

Navigație cu laser LDS

Pentru deplasare Xiaomi Robot Vacuum X10 utilizează senzori laser LDS. Aceștia scanează spațiul din jur, determinând cu precizie poziția obiectelor. Dispozitivul își amintește configurația pentru a o utiliza în crearea hărților cu mai multe etaje. Scanarea și procesarea datelor sunt atât de rapide încât obstacolele apărute brusc în calea aspiratorului nu îl vor bloca: robotul își construiește instantaneu traiectorii de evitare a acestora.

Фото 3 Xiaomi Robot Vacuum X10
Фото 4 Xiaomi Robot Vacuum X10

Flux de aspirare de 4 kPa

Un motor puternic, care generează un flux de 4000 Pa, este "inima" construcției. Datorită acestuia, dispozitivul oferă rezultate excelente pe diferite suprafețe - de la parchet laminat la covoare cu fir lung. Praful, părul, firele și murdăria umedă nu reprezintă o problemă pentru acest aspirator.

Curățare umedă

Cu un rezervor de apă de 200 ml, dispozitivul efectuează curățarea umedă fără probleme, înlocuind mopul. Avantajul abordării 2 în 1 constă în faptul că nu trebuie să tratați aceeași suprafață de două ori - aspiratorul colectează murdăria și spală podeaua într-un singur ciclu. După o trecere de calitate, totul strălucește de curățenie.

Фото 5 Xiaomi Robot Vacuum X10
Фото 6 Xiaomi Robot Vacuum X10

Autonomie de 180 de minute

Cu o baterie de 5200 mAh, robotul de aspirare Xiaomi Robot Vacuum X10 poate funcționa timp de 3 ore în timp ce își îndeplinește sarcinile. În acest interval de timp, va putea curăța complet întreaga casă și se va întoarce la stația de bază. Reîncărcarea automată vă permite să uitați de dispozitiv și să vă dedicați altor sarcini importante.

Protejat împotriva atacurilor cibernetice

Modelul respectă standardele de securitate TÜV Rheinland, ETSI EN 303 64. Dispozitivul IoT (Internet of Things) este bine protejat împotriva intruziunilor, ceea ce permite utilizatorului să se simtă confortabil în apropierea acestuia. Nu există loc pentru spionaj cibernetic într-un mediu digital sănătos.

Фото 7 Xiaomi Robot Vacuum X10