Faceți cunoștință cu noua generație de smartphone-uri Refurbished 

Oferim gadgeturilor o a doua șansă, salvând resursele planetei. Iar viitorul proprietar are ocazia de a economisi bani în timp ce se bucură de senzația unui dispozitiv nou.

Doar dispozitive originale

Fără falsuri sau gadgeturi de origine necunoscută. Dispozitive oneste la un preț corect, fără surprize.

Breezy garanții de un an

Avem încredere în gadgeturile noastre și, prin urmare, oferim o garanție de până la 12 luni pentru utilizarea dispozitivelor.

Cele mai stricte controale

Gadget-urile sunt testate temeinic și sunt supuse unor verificări stricte de control al calității.

Cumpărați mai inteligent

Cu Breezy! Refurbished plătiți un preț corect pentru un dispozitiv care practic nu diferă de unul nou și vine cu garanție și toate echipamentele necesare.

Cu până la 30% mai ieftin decât un gadget nou

Toate echipamentele necesare incluse

Simțiți calitatea!

În timpul actualizării dispozitivului, evaluăm starea sa tehnică și vizuală. Fiecare smartphone de la Breezy! Reconditionat trece până la 55 de teste. Curățăm și dezinfectăm dispozitivele și apoi le ambalăm cu materiale și accesorii ecologice, atașând un card de garanție și un certificat de diagnosticare.

Până la un an garanție

55 de teste pe diverși parametri

Obțineți emoții

Se simte ca și cum ați obține un nou gadget, iar prețul accesibil este un bonus frumos.

Sentimente bune – prețuri mici

Pachet de stickere în fiecare cutie

Salvati planeta

Grija pentru mediu este deja o tendință pentru multe mărci importante. Dar toți împărtășim responsabilitatea pentru bunăstarea planetei noastre. Împărtășiți valorile noastre? Alegeți Breezy, economisiți la cumpărarea de dispozitive practic noi și reduceți sarcina asupra mediului - este un câștig pentru toate!

100 %

Ambalaj ecologic

70 kg

Emisii de CO2

- 100 L

Consum de apă

- 137 kg

Consumul de materii prime

A+

Aparatul este ca nou. Pot exista singure micro-zgârieturi. Este posibil ca unele componente să fi fost înlocuite în scopuri de restaurare. Pachetul este complet cu cutie și cablu din fabrică sau marca eco by Breezy. Testat 100%, toate funcțiile funcționează!

A

Aparatul este ca nou. Pot exista micro-zgârieturi. Este posibil ca unele componente să fi fost înlocuite în scopuri de restaurare. Pachetul este complet cu cutie și cablu din fabrică sau marca eco by Breezy. Testat 100%, toate funcțiile funcționează!

B

Aparatul este in stare buna. Pot exista abraziuni și zgârieturi minore. Este posibil ca unele componente să fi fost înlocuite în scopuri de restaurare. Este echipat cu o cutie ecologică de fabrică sau marca Breezy și un cablu. Testat 100%, toate funcțiile funcționează!

C

Un dispozitiv cu semne semnificative de utilizare. Pe display pot fi ușoare semne sau zgârieturi adânci. Carcasa poate avea urme de impact și fisuri minore de până la 5 mm. Este echipat cu o cutie ecologică de fabrică sau marca Breezy și un cablu. Testat 100%, toatal funcțional!

Alege pentru tine