Redmi Pad pentru rezolvarea oricăror sarcini

Xiaomi Redmi Pad este un instrument universal pentru muncă și divertisment. Această tabletă mobilă și portabilă, bazată pe procesorul avansat MediaTek Helio G99, vă va permite să vă extindeți comunicarea și potențialul creativ oriunde v-ați afla. Ecranul 2K de 10,61 inci, cu contrast și luminozitate îmbunătățite, suport Dolby Atmos și bateria care permite vizionarea de videoclipuri timp de până la 21 de ore - Xiaomi este complet pregătit pentru ritmul de viață modern.

Фото 2 Xiaomi Redmi Pad

Design laconic

Xiaomi Redmi Pad este într-o carcasă elegantă, cu o grosime de puțin peste 7 mm și o greutate de doar 445 de grame. Tableta este ușor de utilizat în orice loc, o puteți lua cu ușurință în călătorii. Rama din metal ușor și rezistent oferă protecție suplimentară și conferă tabletei un aspect premium.

Cinematograful, mereu cu tine

Bucurați-vă de vizionarea serialelor preferate pe ecranul 2K de 10,61 inci, care redă imagini luminoase și pline de culoare, cu detalii excelente și o reproducere precisă a culorilor. Luminozitatea de 400 de niți permite utilizarea confortabilă a tabletei chiar și în lumină zilei.

Фото 3 Xiaomi Redmi Pad

Grijă pentru ochi

Puteți viziona videoclipuri și juca jocurile preferate ore întregi fără a vă îngrijora de sănătatea ochilor. Certificarea TÜV garantează faptul că Xiaomi se preocupă de siguranța ochilor dvs. și reduce emisia de lumină albastră dăunătoare a ecranului la niveluri sigure.

Фото 4 Xiaomi Redmi Pad

Sunet uimitor

Cele 4 difuzoare puternice și suportul pentru Dolby Atmos oferă o detaliere sonoră uimitoare pentru fiecare scenă. Sunetul puternic și imersiv creează o experiență deosebită și vă permite să vă simțiți în centrul evenimentelor multimedia. Cu Xiaomi Redmi Pad, veți avea impresia că sunteți într-o sală de cinema, chiar și într-o cameră mică.

Фото 5 Xiaomi Redmi Pad

Performanțe puternice

Procesorul MediaTek Helio G99 de 6 nm oferă o creștere semnificativă a performanței și eficienței energetice, permițând tabletei să funcționeze mai clar, mai stabil și mai mult timp. Acum puteți utiliza Redmi Pad în mod multitasking, juca orice jocuri, viziona videoclipuri la rezoluție înaltă și multe altele, fără întârzieri sau blocaje.

Фото 6 Xiaomi Redmi Pad

Autonomie deosebită

Cu Xiaomi Redmi Pad, veți uita de problema descărcării bateriei. Tableta vă permite să vizionați videoclipuri timp de până la 21 de ore sau să jucați jocuri timp de până la 12 ore fără a avea nevoie de încărcare. Iar în cazul în care bateria se descarcă, încărcarea rapidă de 18 W rezolvă rapid această problemă.

Фото 7 Xiaomi Redmi Pad

Mereu în centrul atenției

Cu funcția inteligentă Focus Frame, nu trebuie să vă faceți griji că sunteți bine vizibil pentru interlocutor. Camera vă plasează automat în centrul atenției și chiar și atunci când vă aflați în mișcare, camera ajustează focalizarea pentru a vă păstra mereu în centrul evenimentelor.

Фото 8 Xiaomi Redmi Pad

Mai multe opțiuni de comunicare

Camera frontală amplasată în centru, cu un unghi de vizualizare de 105 grade, extinde posibilitățile de comunicare. Puteți nu doar să comunicați cu prietenii, dar și să participați la webinarii profesionale, să asistați la conferințe și ședințe.

Фото 9 Xiaomi Redmi Pad

Divizarea ecranului

Creșteți eficiența dvs. prin împărțirea ecranului în părți pentru a avea acces simultan la informații și funcții diferite. Acum veți putea verifica poșta electronică și lucra cu documente, utiliza diferite aplicații și realiza mai multe activități într-un timp mai scurt.

Фото 10 Xiaomi Redmi Pad