Caracteristici emblematice POCO

POCO X5 stabilește noi standarde în performanță și confort. Conexiunea 5G oferă o viteză de transfer de date fără precedent. Ecranul FHD+ AMOLED de 6,67 inci, cu protecție împotriva luminii albastre și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, oferă o experiență excelentă de vizualizare. Camera triplă de 48 MP capturează fotografii clare și detaliate în orice condiții.

Фото 1 POCO X5 Pro
Фото 2 POCO X5 Pro

Putere remarcabilă Qualcomm

Procesorul Qualcomm Snapdragon 778G de 6 nm, cu o frecvență de până la 2,4 GHz, oferă o performanță remarcabilă, o viteză mare de procesare a graficii și o reacție rapidă a sistemului. POCO X5 Pro este conceput special pentru sarcini intensive din punct de vedere al resurselor și jocuri online la setări înalte.

Mai multă memorie RAM pentru o performanță sporită

POCO X5 Pro vine cu 6/8 GB de memorie RAM pentru un sistem stabil și fluid. Tehnologia unică RAM Expansion permite extinderea memoriei RAM până la 11/13 GB, utilizând memoria internă, atunci când POCO are nevoie de resurse suplimentare. Nu mai trebuie să așteptați nici o secundă, toate jocurile și aplicațiile de pe telefonul dvs. se încarcă instantaneu.

Фото 3 POCO X5 Pro
Фото 4 POCO X5 Pro

Trei camere pentru fotografii uimitoare

Sistemul de camere cu modul principal de 108 MP capturează fotografii excelente în orice condiții de fotografiere. Camera ultra-wide de 8 MP surprinde o gamă mai largă de perspective și impresii. Camera macro de 2 MP vă ajută să vă concentrați asupra detaliilor.

Creați capodopere fotografice printr-o singură apăsare

Camera principală de 108 MP combină un senzor extins și tehnologia 9-in-1, permițându-vă să obțineți fotografii luminoase și clare chiar și în întuneric. Hardware-ul și software-ul inovator permit capturarea unei cantități mai mari de lumină, ceea ce amplifică luminozitatea și claritatea fiecărei fotografii.

Фото 5 POCO X5 Pro

Perspectivă ultra-largă

Fotografiați din diferite unghiuri și obțineți fotografii pline de detalii și perspective uluitoare. Camera ultra-wide cu un unghi de vizualizare de 120 de grade combină claritatea superioară și perspectiva într-un singur cadru.

Фото 6 POCO X5 Pro
Фото 7 POCO X5 Pro

Prim plan

Explorați frumusețea obiectelor mici și aveți posibilitatea de a vedea mai multe pe fiecare fotografie realizată cu camera macro de 2 MP.

Imagine clară și luminoasă pe ecranul FHD+ AMOLED

Bucurați-vă de claritatea, profunzimea și fluiditatea imaginii pe ecranul FHD+ AMOLED de 6,67 inch, cu o frecvență de 120 Hz. Suportul pentru HDR 10+ și 100% DCI-P3 face imaginea maxim de luminoasă și realistă. Datorită contrastului și luminozității mărite de până la 900 de niți, veți putea utiliza telefonul inteligent chiar și în condiții de iluminare puternică. Și rata de eșantionare de 240 Hz oferă o nouă experiență de control în jocuri și aplicații.

Фото 8 POCO X5 Pro

Dolby Vision / Atmos pentru o experiență de vizualizare imersivă

Suportul pentru Dolby Vision oferă o detaliere precisă și o reproducere a culorilor excelente în fiecare scenă de pe ecran. Sunetul Dolby Atmos care vine din cele două difuzoare încorporate oferă o experiență uimitoare în timpul jocurilor sau vizionării. Vei avea parte de experiențe captivante, comparabile cu cele dintr-un cinematograf, atât în ceea ce privește luminozitatea, cât și profunzimea.

Фото 9 POCO X5 Pro
Фото 10 POCO X5 Pro

Până la două zile de activitate. Minute pentru încărcare

Bateria puternică de 5000 mAh asigură multe ore de utilizare continuă. Telefonul vă permite să comunicați fără întreruperi timp de până la 28 de ore sau să vizionați videoclipuri timp de până la 20 de ore fără a-l încărca. Aceasta este mai mult decât veți putea consuma într-o zi. Și încărcarea rapidă de 67 W vă reîncarcă bateria în câteva minute, oferind câteva ore de utilizare.

Design charismatic

Datorită designului actualizat, cu o textură unică pe partea din spate și un finisaj rezistent la amprente, POCO X5 Pro va avea întotdeauna un aspect impecabil. Telefonul cântărește doar 181 de grame și are o grosime de 7,9 mm, este atât de ușor și confortabil încât nu îl veți simți în buzunar. Și cele trei culori premium disponibile vă vor ajuta să vă evidențiați stilul și gustul.

Фото 11 POCO X5 Pro