Doar punctele forte

Bun venit noului nostru vârf de gamă - POCO F4. Acest model este echipat cu procesorul Snapdragon® 870 și suportă tehnologia 5G. Ecranul AMOLED cu rezoluție FullHD+ este compatibil cu tehnologiile HDR10+ și Dolby Vision®. Camera de 64 MP cu stabilizare optică este concepută nu doar pentru realizarea de fotografii, ci și pentru înregistrarea de videoclipuri în rezoluție 4K. Difuzoarele cu sunet spațial vă vor captiva cu profunzimea sunetului. Tehnologia de încărcare rapidă de 67 W depășește standardele anterioare în ceea ce privește viteza de funcționare. Dispozitivul dispune de cip NFC încorporat, cititor de amprente și alte facilități tehnologice de înaltă calitate.

Potențial maxim

Datorită cipului Snapdragon® 870, creat pe un proces tehnologic de 7 nm, telefonul consumă o cantitate minimă de energie, asigurând în același timp o funcționare impresionantă. Frecvența de ceas ajunge la 3,2 GHz. Veți simți fluiditatea și procesarea rapidă a fiecărei operații, fie că este vorba de sarcini zilnice sau de sarcini intensive.

Фото 2 POCO F4

Răcire lichidă

Un astfel de hardware necesită un sistem de răcire de înaltă calitate. Tehnologia LiquidCool 2.0 utilizează o arhitectură grafică cu 7 straturi de grafit împreună cu o suprafață mare de disipare a căldurii (3112 mm²) pentru a extrage eficient toate fluxurile de aer cald și a răci componentele care au nevoie de asta. Performanța rapidă și fără erori este garantată.

Memorie LPDDR5 + UFS 3.1

Noul standard de memorie, care combină RAM-ul și memoria flash de ultimă generație, duce performanța la un nivel absolut nou. Lansarea aplicațiilor și susținerea jocurilor cele mai solicitante vor deveni și mai stabile și mai rapide. Schimbați între aplicații fără întârzieri.

Фото 4 POCO F4

Încărcare rapidă în 38 de minute

Nu ați mai văzut o încărcare atât de rapidă: standardul de 67 W vă permite să vă încărcați complet bateria de 4500 mAh în doar 38 de minute. Tehnologia Middle Middle Tab (MMT) controlează întregul proces de încărcare, prevenind supraîncălzirea dispozitivului. Înainte să vă dați seama, telefonul POCO F4 va fi gata de utilizare.

Фото 5 POCO F4

Ecran AMOLED de top

Dacă apreciați o vizualizare excelentă, acest model este perfect pentru dumneavoastră. Ecranul DotDisplay cu tehnologie AMOLED oferă imagini vibrante și extrem de detaliate. Spațiul de culoare DCI-P3 este suportat în proporție de 100%. Ecranul utilizează o rezoluție FullHD+ de 2400×1080 pentru a prezenta fiecare cadru al filmului preferat în cea mai bună calitate, pentru a vă include într-un nou joc și pentru a vă reîmprospăta emoțiile la vizionarea fotografiilor de familie.

Фото 6 POCO F4

Tehnologia DynamicSwitch

Această funcție poate adapta frecvența de reîmprospătare a ecranului în funcție de sarcinile curente. 60, 90 sau 120 Hz - sistemul selectează automat valoarea optimă, analizând activitatea (sarcini ușoare, vizionare de videoclipuri, jocuri). Frecvența de eșantionare de 360 Hz face ca răspunsul la atingere să fie fulgerător.

Фото 7 POCO F4

Design subțire și elegant

Acest model are cea mai subțire carcasă din întreaga gamă, având doar 7,7 mm grosime. Muchiile sale ascuțite conferă telefonului un aspect distinct, făcându-l și mai elegant și mai sobru. Dispozitivul cântărește 195 g. Utilizarea sticlei Corning® Gorilla® Glass 5 pentru protejarea ecranului adaugă un factor suplimentar de rezistență.

Cameră cu stabilizare optică

Pentru realizarea de fotografii și videoclipuri în rezoluție 4K, telefonul mobil POCO F4 este echipat cu un modul de cameră care constă dintr-un senzor principal de 64 MP, un obiectiv ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Tehnologia de stabilizare optică asigură o focalizare excelentă chiar și în condiții de iluminare scăzută. Unghiul larg de vizualizare de 119° vă permite să surprindeți în cadru o suprafață mult mai mare. Indiferent dacă este zi sau noapte, veți obține fotografii excelente.

Фото 9 POCO F4

Difuzoare cu suport Dolby Atmos®

Sunetul surround de format cinematografic Dolby Atmos® va umple întreaga cameră datorită celor două difuzoare. Certificarea Hi-Res Audio confirmă că aveți în față un echipament capabil să vă ofere o adevărată plăcere auditivă. Acordați-vă plăcerea de a vă bucura de melodia preferată chiar acum.

Фото 10 POCO F4