Gateste mai mult
Capacitate mare de gătit
Dual Flex Zone
Gătiți mai multe mese în același timp în Dual Flex Zone. Acest panou larg deschis are două zone de formă dreptunghiulară pentru o capacitate mult mai mare. Puteți folosi o varietate de dimensiuni și forme de vase de gătit, inclusiv cele mari și lungi. Acest lucru face mult mai ușoară pregătirea meselor mari de familie.
Monitorizare de la distanță
Conexiune WiFi
Bucurați-vă de confort suplimentar și liniște sufletească cu conectivitate Wi-Fi. Vă puteți controla plita oricând și oriunde cu aplicația SmartThings. Acest lucru vă va permite să verificați dacă alarmele sunt pornite atunci când nu sunteți acasă și să economisiți timp deoarece puteți seta temporizatorul de la distanță și puteți primi alerte. Și vă va ajuta să corectați greșelile!
Mai multă plăcere de a găti
Gătit SmartThings
Fă-ți șederea în bucătărie mai fericită. SmartThings Cooking economisește timp și simplifică gătitul. Înțelegându-vă nevoile, programul oferă rețete personalizate și un plan de masă săptămânal. În plus, vă permite să controlați setările plitei și să faceți cu ușurință achiziții în magazin.
fotografie
Rețete individuale și program de nutriție
Bucurați-vă de inspirația culinară cu SmartThings Cooking. Ea înțelege nevoile tale culinare, cum ar fi preferințele alimentare. Pe baza acestui lucru, programul recomandă rețete personalizate și de actualitate. Sau puteți alege dintre colecțiile de rețete tematice. Și, de asemenea, programul face un program săptămânal de masă cu rețete care trebuie pregătite în fiecare zi.
fotografie
Monitorizarea
Experiența de gătit ghidat vă permite, de asemenea, să controlați setările plitei de la distanță.
fotografie
Cumpărături convenabile
Cu SmartThings Cooking, cumpărarea alimentelor de care aveți nevoie a devenit mult mai ușoară. Orice ingrediente din rețetă pot fi adăugate la lista de cumpărături. Puteți face acest lucru pentru mai multe rețete și puteți vizualiza lista detaliată în orice moment. Apoi, puteți adăuga cu ușurință articole în coșul de cumpărături online preferat.
Control combinat
Conexiune automată
Economisiți timp și efort controlând separat hota și plita. Funcția automată de conectare la rețea fără fir negociază starea acestora. Vă permite să controlați hota cu comenzile cu o singură atingere de pe plită. Le puteți porni și opri instantaneu împreună pentru confort maxim.
Mai mult spațiu, mai puțin efort
Slim fit
Adăugați spațiu de depozitare util în bucătărie. Designul elegant al plitei se imbina armonios cu o gama larga de blaturi, indiferent de grosimea acestora. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți mai mult spațiu pentru un sertar de bucătărie mai mare. Și este mai ușor de instalat, ceea ce reduce timpul și costul de instalare.