Impecabil în fiecare detaliu

Smartphone-ul vivo Y15s este orientat către o audiență largă, care va fi atrasă de un model ce poate deveni cel mai bun asistent în munca și timpul liber. Este realizat dintr-o carcasă subțire, care datorită texturii sale nu lasă amprente pe ea. Panoul lateral de citire și sistemul de recunoaștere facială facilitează autorizarea. Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de lungă durată. Ecranul HD oferă o imagine luminoasă și detaliată. Configurația are 3 GB de memorie RAM și 32 GB pentru stocare.Configurația are 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Fotografie 1 VIVO Y15s

Capacitate impresionantă a bateriei

Pentru o muncă productivă pe tot parcursul zilei, se utilizează o baterie cu o capacitate de 5000 mAh. Cu o asemenea resursă, veți putea nu numai să utilizați întregul potențial al dispozitivului mobil, ci și să utilizați telefonul ca sursă de alimentare pentru alte gadget-uri compatibile. Nu va fi nevoie de un dispozitiv suplimentar de reîncărcare a bateriei.

Foto 2 VIVO Y15s

Libertate totală de acțiune

Ca nucleu de operare se utilizează un puternic cip Helio P35, completat cu 3 GB de RAM și 32 GB de spațiu pentru stocarea fișierelor. Configurația prezentată satisface nevoile de bază, ceea ce face ca telefonul să ofere o muncă productivă cu o viteză ridicată de procesare a datelor. Puteți să vizionați serialul preferat, să vă gestionați propriul blog, să dedicați timp jocurilor - puteți face totul!

Foto 3 VIVO Y15s

Ecran HD cu protecție pentru ochi

În fața dumneavoastră se află un dispozitiv orientat către crearea unei vizualizări de calitate. Acest lucru este posibil cu ajutorul ecranului HD Halo FullView™. Rezoluția sa corespunde cu 1600x720 de pixeli. Se asigură o vizualizare excelentă în jocuri și la vizionarea conținutului video. Caracteristica distinctivă a unui echipament bun a devenit susținerea iluminării adaptive, care se schimbă în funcție de intensitatea luminii din jur. Adăugând un filtru de lumină albastră, producătorul elimină toate efectele dăunătoare ale prezenței prelungite la ecran.

Foto 4 VIVO Y15s
Foto 5 VIVO Y15s

Scannerul de amprentă lateral

Deblocarea maxim de rapidă a lui vivo Y15s este posibilă datorită modulului de scanare al amprentei lateral. Scannerul de amprente, aflat pe butonul de deblocare a ecranului, combină două acțiuni într-una singură, permițând utilizatorului să pregătească simultan ecranul și întreg sistemul de operare prin simpla atingere a butonului. Pentru a funcționa, este necesară o durată de doar 0,232 secunde.

Foto 6 VIVO Y15s

Trei sloturi

Nu mai este nevoie să alegi între extinderea memoriei și un alt operator de telefonie mobilă. Tava pentru cartele SIM are 3 sloturi: 2 dintre ele sunt destinate comunicării, iar celălalt este pentru cardul de memorie (până la 1 TB). Nu mai este necesar să schimbi cartelele SIM sau telefoanele, iar spațiul de stocare pentru fișierele personale este mai mult decât suficient.

Formatul extrem de elegant

În ceea ce privește aspectul telefonului vivo Y15s, acesta are linii subțiri, realizate într-un corp din plastic solid, care nu se supraîncălzește puternic. Muchiile rotunjite au devenit o componentă obligatorie a designului 3D, ceea ce face ca carcasa de 8,28 mm să arate și mai prezentabilă. În același timp, se potrivește o baterie mare de 5000 mAh, care ocupă suficient spațiu.

Foto 7 VIVO Y15s
Foto 71 VIVO Y15s

Instrument pentru fotografii reușite

Utilizatorul are la dispoziție o cameră splendidă cu senzor de 13 MP și diafragmă f2.2. Este dotată cu instrumente de inteligență artificială, astfel încât puteți face fotografii și videoclipuri de orice gen: modul profesional, fotografiere lentă, fotografii vii, panoramă, fotografiere de zi cu zi, documente.

Foto 8 VIVO Y15s
Foto 9 VIVO Y15s

Detalii macro maxime

Camera macro completează resursele principale datorită celor 2 MP, care sunt suficiente pentru o detaliere impresionantă. Focalizarea la 4 cm vă permite să vedeți ceea ce se află întotdeauna în fața dvs., dar deja într-o nouă lumină. Adevărata splendoare, pe care fiecare persoană o poate savura.

Te recunoaște după față

Funcția Face Wake preia siguranța și asigură o reacție rapidă în cazul deblocării. Datorită algoritmilor de inteligență artificială care se combină bine cu scannerul de amprente, utilizatorul are opțiunea de a debloca dispozitivul cu degetul sau cu scannerul facial. Aveți mereu posibilitatea de a alege.

Selfie-uri de succes fără compromisuri

Pentru iubitorii de selfie-uri, există o veste grozavă: de acum puteți crea autoportrete de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare slabă. Banda de lumină moale Softlight permite evaluarea eficacității fotografiei în timp real, facilitează poziționarea și ajustează temperatura astfel încât fotografia să pară vie.

Foto 11 VIVO Y15s

Optimizarea Multi-Turbo 3.0

Cu ajutorul programului Multi-Turbo 3.0, smartphone-ul vivo Y15s trece în modul de performanță de joc, în care este implicat întregul potențial al procesorului și al memoriei, iar prioritatea este acordată sarcinilor în funcție de importanța lor. În timp ce funcționează simultan mai multe aplicații, acesta asigură stabilitatea performanței fiecăreia dintre ele.

Foto 12 VIVO Y15s

Software specializat

Aplicația EasyShare va ajuta la simplificarea stocării și transferului de fișiere, permițând crearea unei copii de rezervă și stocarea fișierelor importante sau transferarea lor. Softul iManager nu va permite ratarea notificărilor importante legate de funcționarea telefonului. Întotdeauna performanță de vârf.

Foto 13 VIVO Y15s