Cel mai bun afișaj pentru relaxare și comunicare

Vivo Y31 este echipat cu un afișaj cu diagonală de 6,58 inci și rezoluție FHD+. Datorită marginilor laterale minime, clarității uimitoare și afișării culorilor îmbunătățite, orice imagine de pe afișaj arată viu și realist. Smartphone-ul este pur și simplu creat pentru jocuri și divertisment multimedia. Tehnologia de protecție a vederii reduce nivelul de lumină albastră pentru a elimina tensiunea din ochi.

Foto 1 VIVO Y31

Design elegant si practic

Vivo Y31, cu un raport optim de aspect și o grosime a carcasei de doar 8,38 mm, se potrivește confortabil în mână și oferă un nivel ridicat de confort pentru utilizator. Liniile moi și curbate ale carcasei atrag atenția, iar panoul din spate cu efect 3D își schimbă culoarea la fiecare mișcare a mâinii, conferind smartphone-ului un aspect premium.

Foto 2 VIVO Y31

0,3 secunde pentru deblocare

Fără mișcări suplimentare. Fără mișcări inutile. Scannerul de amprente încorporat în butonul lateral de deblocare va oferi acces la vivo Y31 în doar câteva fracțiuni de secundă.

Foto 3 VIVO Y31

Performanță îmbunătățită

Vivo Y31 integrează un procesor puternic Qualcomm Snapdragon, care asigură performanțe îmbunătățite și viteza de procesare a datelor. Smartphone-ul suportă modul multitasking, permite utilizarea aplicațiilor cu resurse intensive, jocuri moderne și vizionarea videoclipurilor la rezoluție înaltă.

Foto 4 VIVO Y31

Autonomie ridicată. Încărcare rapidă

Vivo Y31 are o baterie cu capacitate de 5000 mAh, care oferă o durată lungă de utilizare fără să vă faceți griji pentru încărcare. Vi se garantează până la 10 ore de jocuri sau până la 17 ore de vizionare de videoclipuri. Încărcarea rapidă de 18 W va încărca bateria la 70% în doar 1 oră.

Foto 5 VIVO Y31

Fotografii grozave cu un singur clic

Camera triplă de 48 MP face fotografii excelente în diferite condiții și luminozitate. Păstrați momentele luminoase ale vieții, apăsând doar un buton.

Foto 6 VIVO Y31

Atmosfera evenimentului în cadru

Camera de adâncime de 2 MP creează fotografii uimitoare cu efectul bokeh. Puteți regla adâncimea clarității pentru a scoate în evidență obiectul fotografiat și a transmite emoția și atmosfera evenimentului în fotografiile dvs. Frumusețea microlumii Camera macro de 2 MP cu o distanță focală de 4 cm vă permite să vedeți frumusețea care nu este întotdeauna vizibilă cu ochiul liber în fotografiile dvs.

Foto 7 VIVO Y31
Foto 8 VIVO Y31

Frumusețea microcosmosului

O cameră macro de 2 MP cu o distanță focală de 4 cm vă permite să vedeți frumusețea în imagine, care nu este întotdeauna vizibilă cu ochiul liber.

Modul Super Noapte

Obțineți fotografii super clare și vibrante ale aventurilor dvs. de noapte. Algoritmul unic de inteligență artificială reduce zgomotul și captează mai multă lumină în cadru pentru a face fotografiile luate în condiții de iluminare scăzută să fie mai saturate și mai luminoase. Utilizați filtrele nocturne unice create de fotografi profesioniști pentru a face fiecare fotografie de noapte să fie unică.

Foto 9 VIVO Y31

Video ultra-neted

Tehnologia digitală îmbunătățită de stabilizare vă permite să obțineți videoclipuri clare și netede fără tremur și neclarități. Partajați cu prietenii momentele importante într-o calitate excelentă.

Foto 10 VIVO Y31