Descoperiți o experiență 4K uimitoare

Foto 1 Samsung AU7100UXUA

Tehnologia PurColor

Sistemul de culoare PurColor creează culori uimitor de realiste, astfel încât să te poată pune în centrul scenei. Datorită acestui fapt, televizorul exprimă o paletă uriașă de nuanțe și formează o calitate optimă a imaginii care surprinde în timpul vizionării.

Foto 2 Samsung AU7100UXUA

Procesor Crystal 4K

Vizualizați conținutul dvs. preferat la cea mai înaltă rezoluție cu algoritmi puternici de scalare. Tehnologia inovatoare de redare a culorilor va oferi reproducerea realistă a nuanțelor, transformând imaginea familiară.

Foto 3 Samsung AU7100UXUA

Tehnologia Motion Xcelerator

Experimentați claritatea și tehnologia, deoarece televizorul optimizează și echilibrează automat cadrele în funcție de calitatea conținutului.

Foto 4 Samsung AU7100UXUA

Imagini realiste 4K UHD

Trecând dincolo de formatul obișnuit FHD, televizorul 4K UHD are de 4 ori mai mulți pixeli și este gata să vă ofere un contrast îmbunătățit și o claritate a imaginii. Bucurați-vă de vizionare observând toate detaliile din cele mai luminoase și mai întunecate părți ale scenei.

Foto 5 Samsung AU7100UXUA
Foto 6 Samsung AU7100UXUA

Observați toate nuanțele de culori în fiecare scenă

Prin extinderea acoperirii gamei de culori, sistemul HDR (High Dynamic Range) asigură reproducerea numărului maxim de nuanțe. Bucurați-vă de vizionare observând toate detaliile din cele mai luminoase și mai întunecate părți ale scenei.

TV și soundbar: potrivirea perfectă

Bucurați-vă de sunetul armonios al televizorului și al barei de sunet, cufundându-vă în poveste. Oferind transmisie simultană a sunetului către bara de sunet și televizor, tehnologia Q-Symphony va oferi imaginea audio de cea mai bună calitate.

Foto 7 Samsung AU7100UXUA

Mai puține rame, mai multă zonă de vizualizare

Concentrați-vă pe o imagine curată în timp ce vă bucurați de un design elegant și elegant. Stilul minimalist al televizorului și designul fără ramă pe trei fețe stabilește noi standarde în materie de estetică.

Foto 8 Samsung AU7100UXUA

Uită de mizerie

Uitați de mizerie și bucurați-vă de estetica televizorului conectând modelul cu sistemul de fire ascunse Clean Cable.

Foto 9 Samsung AU7100UXUA

Învățare eficientă și muncă productivă, chiar și acasă

Obțineți mai multe beneficii pentru învățare eficientă și muncă productivă, având la îndemână un televizor cu ecran mare. Utilizați televizorul pentru o varietate de sarcini conectând computerul, smartphone-ul sau laptopul la acesta.

Foto 10 Samsung AU7100UXUA