Фото 2 JBL Tune Flex

Doar muzică și nimic în plus

Căștile JBL Tune Flex sunt un model wireless cu clasificare IPX4, rezistent la transpirație și stropire. Ele oferă o durată generoasă de 32 de ore de funcționare cu o singură încărcare, permițând ajustarea sunetului prin intermediul aplicației JBL Headphones și au modul Sealing Ear pentru a îmbunătăți potrivirea căștilor. Cu funcția de anulare a zgomotului Smart Ambient și microfoanele încorporate, veți putea izola complet lumea exterioară și să acordați timp unei convorbiri de calitate.

Bas - greu de supraestimat

Tehnologia JBL Pure Bass se concentrează pe frecvențele joase, adăugând și conturând fiecare accent. Difuzoarele de 12 mm în formă de tijă amplifică basul, permițându-vă să simțiți profunzimea sunetului la un nivel nou. Veți putea savura muzica, în timp ce frecvențele joase bogate creează o adevărată magie audio.

Фото 3 JBL Tune Flex
Фото 3 JBL Tune Flex

Claritate în fiecăre cuvânt

Căștile sunt echipate cu 4 microfoane, care asigură o transmitere clară a vocii dumneavoastră în timpul apelurilor telefonice. Funcția VoiceAware vă permite să vă auziți și să reglați intensitatea propriei voci în difuzoarele interlocutorului. Această ajustare fină aduce doar beneficii comunicării.

Fără nici un deranj

Funcția de anulare a zgomotului Smart Ambient va ajusta tehnologia pentru orice nevoie. Controlarea sunetului ambiental pentru a auzi ce este important în jurul vostru devine ușoară cu modul Ambient Aware și cu ajutorul celor două microfoane: puteți să alegeți singuri pe ce fundal sonor vreți să vă concentrați. Dacă doriți să comunicați, fără a vă scoate căștile JBL Tune Flex, puteți activa modul TalkThru. Ascultați muzică sau comunicați, fără a fi izolați complet de mediul înconjurător.

Фото 4 JBL Tune Flex
Фото 5 JBL Tune Flex

Autonomie incomparabilă

Bateria propriilor căști are o durată de 8 ore, iar carcasa de încărcare adaugă încă 24 de ore de utilizare (cu reducerea activă a zgomotului, durata scade la 6+18 ore). Funcția Speed ​​Charge vă permite să încărcați rapid dispozitivul, oferind 2 ore de utilizare în doar 10 minute de încărcare la priză. Puteți fi sigur că căștile JBL Tune Flex vor fi întotdeauna pregătite pentru utilizare, chiar și după sesiuni lungi de funcționare.

Confort fără compromisuri

Împreună cu căștile sunt furnizate 3 perechi de pernuțe de diferite mărimi, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită pentru dvs. Modul Sealing Ear funcționează prin intermediul aplicației JBL Headphones, pentru a asigura o potrivire strânsă a căștilor în canalul auditiv, fără scurgeri de sunet. Armonie în care algoritmii software se îmbină cu ergonomia fizică.

Фото 6 JBL Tune Flex