Harman Kardon pentru adevărații cunoscători

Creați o atmosferă unică Harman Kardon în casa dvs. Difuzorul portabil Onyx Studio 8 arată elegant și se potrivește perfect în orice colț al camerei. Difuzorul este fabricat din materiale reciclate și combină eleganța rafinată cu un element ecologic. Sunetul puternic și captivant vă va transpune complet în timpul audiției, iar calibrarea automată se adaptează la caracteristicile mediului înconjurător. Bucurați-vă de muzică și de comunicare timp de până la 8 ore fără a fi nevoie de reîncărcare.

Un sunet care sfidează stereotipurile

Indiferent dacă ascultați muzică sau participați la conferințe online, sunetul Harman Kardon vă înconjoară din toate părțile și impresionează prin claritatea și profunzimea sa cristalină. Bucurați-vă de o soluție acustică unică într-un format portabil.

Фото 2 Harman Kardon Onyx Studio 8

Design elegant

În designul Harman Kardon Onyx Studio 8 au fost utilizate numai materiale de înaltă calitate și tendințe de design avansate. Difuzorul arată elegant și rafinat. Mânerul neted din aluminiu anodizat care înconjoară carcasa nu doar că servește ca bază, ci vă ajută și la transportul difuzorului dintr-o cameră în alta.

Фото 3 Harman Kardon Onyx Studio 8

Calibrare automată

Deplasarea difuzorului nu afectează calitatea sunetului. De fiecare dată când Onyx Studio 8 este mutat într-un nou loc, acesta efectuează o calibrare automată a sunetului, luând în considerare geometria spațiului și mediul înconjurător. Astfel, vi se garantează cea mai bună calitate a sunetului, indiferent de locația difuzorului.

Фото 5 Harman Kardon Onyx Studio 8

Două este întotdeauna mai bine decât una

Onyx Studio 8 se conectează ușor la orice dispozitiv Bluetooth. Puteți chiar să conectați difuzorul simultan la două dispozitive și să redați liste de redare de la surse diferite, alternând piesele. De asemenea, puteți conecta două difuzoare Onyx Studio 8 pentru a obține un sunet mai puternic. Difuzorul funcționează timp de până la 8 ore fără a fi nevoie de reîncărcare.

Comunicare cristalină

Echipat cu două microfoane integrate pentru convorbiri hands-free, Onyx Studio 8 vă permite să comunicați confortabil din orice colț al camerei. Veți beneficia de o comunicare clară și curată, de calitate și profunzime a sunetului aproape de experiența în timp real.

Фото 6 Harman Kardon Onyx Studio 8