Sunet profund de la JBL

Căștile JBL Wave 100 reprezintă sunetul într-o formă fizică: carcasa lor elegantă și echipamentul avansat pot transmite undele astfel încât să simțiți întreaga lor putere. Sunetul recunoscut în întreaga lume este creat cu ajutorul a 8 drivere, caracterizate printr-un bas puternic și bine definit. Pentru a experimenta sunetul audio ideal, nu mai trebuie să mergeți la concerte sau la cinema - pur și simplu scoateți căștile din buzunar și puneți-le în urechi.

Фото 1 JBL Wave 100
Фото 2 JBL Wave 100

20 ore de muzică

Producătorul s-a asigurat nu doar de o calitate excelentă a sunetului, ci și de o rezervă de energie. Bateria de înaltă performanță oferă până la 20 de ore de redare, împărțite astfel: 5 ore pentru fiecare căști și 15 ore direct de la carcasa de încărcare. Astfel, veți putea conta întotdeauna pe un sunet stabil cu încărcare periodică.

Conexiune dublă

Un avantaj al căștilor JBL Wave 100 este capacitatea lor de a fi conectate simultan ambele căști, indiferent care dintre ele este conectată prima. Această caracteristică permite economisirea energiei și simplifică utilizarea sistemului fără fir. Reacția rapidă și pregătirea imediată pentru utilizare sunt asigurate.

Фото 3 JBL Wave 100
Фото 4 JBL Wave 100

Hands-free

Utilizarea căștilor ca set hands-free a devenit o modalitate comodă de a vă asigura condiții confortabile pentru convorbiri. Cu ajutorul căștilor, puteți activa asistentul vocal pentru a-i da comenzi pentru acțiuni ulterioare, fără a scoate telefonul mobil. Simplificați utilizarea dispozitivelor necesare în aplicarea cotidiană.

Design ergonomic

Construcția căștilor este excelent concepută și adaptată pentru a se potrivi strâns în canalul auditiv. Chiar și după câteva ore de ascultare a muzicii, nu veți resimți efecte negative. Pentru a asigura o potrivire precisă, sunt incluse 3 perechi de pernuțe pentru căști , astfel încât să se asigure o potrivire maximă.

Фото 5 JBL Wave 100
Фото 6 JBL Wave 100

Husă compactă

Carcasa de încărcare în care sunt depozitate căștile JBL Wave 100 are dimensiuni compacte și cântărește doar 46.3 grame (împreună cu căștile). Forma rotunjită și aerodinamică, dimensiunile reduse și greutatea minimă vă permit să aveți întotdeauna dispozitivul pentru ascultarea muzicii și convorbiri prin telefonul mobil în buzunar - oriunde ați merge.