Bun în toate

Fii în centrul atenției și al evenimentelor cu vivo Y33s! Cu un sistem de camere inteligent de 50 MP, vei face fotografii uimitoare și înregistrări video detaliate și fluide, care te vor ajuta să surprinzi cele mai importante momente din viața ta. Procesorul avansat Helio G80 îți oferă performanțe rapide și o experiență fără întreruperi, în timp ce bateria puternică de 5000 mAh îți oferă libertatea de a-ți folosi telefonul pe tot parcursul zilei. Design-ul ultra-subțire aduce experiența utilizatorului la un nou nivel, oferindu-ți confortul și accesibilitatea de care ai nevoie în orice situație.

Фото 1 vivo Y33s

Design elegant ultra-subțire

Descoperă acum noul smartphone vivo Y33s, creat cu grijă pentru a-ți oferi cea mai bună experiență în utilizare. Cu un design elegant și subțire, acesta cântărește doar 182 g și are o grosime de 8 mm, făcându-l extrem de ușor de manevrat și confortabil de ținut în mână. Liniile moi și curbele fluide ale carcasei conferă un aspect sofisticat acestui telefon, iar acoperirea dublă a panoului din spate, cu un efect de gradient unic, adaugă o notă de rafinament și stil. Experimentează senzații plăcute în timpul utilizării, grație acestui smartphone ușor și confortabil, creat cu grijă pentru tine.

Фото 2 vivo Y33s

Calitate excelentă a imaginii

Ecranul cu diagonală de 6,58 inci și rezoluție FHD+ ocupă 90,6% din suprafața panoului frontal, fiind ideal pentru jocuri și divertisment multimedia. Bucurați-vă de detalii incredibil de clare și culori vii datorită rezoluției ridicate de 1080p și gamă de culori de 96% NTSC. În plus, filtrul încorporat protejează ochii de efectele negative ale luminii albastre.

Фото 3 vivo Y33s

Deblocare instantanee

Obțineți acces rapid la dispozitivul dvs în cel mai comod mod pentru dvs. Vivo Y33s este dotat cu un scanner de amprente lateral și o funcție de deblocare facială. Astfel, datele dvs personale nu vor ajunge niciodată în mâini străine.

Фото 4-1 vivo Y33s Фото 4-2 vivo Y33s

Baterie puternică. Încărcare rapidă

Vivo Y33s este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care vă permite să nu vă gândiți la încărcare pe tot parcursul zilei. Tehnologia Vivo Energy Guardian asigură o gestionare eficientă a consumului de energie, astfel încât să puteți utiliza telefonul un timp mai îndelungat. Iar, dispozitivul de încărcare rapidă de 18W vă ajută să vă încărcați bateria în câteva minute și să vă extindeți timpul de utilizare câteva ore în plus.

Фото 5 vivo Y33s

Fotografii profesionale cu un singur clic

Un avantaj al vivo Y33s este camera principală compusă din 3 module. Senzorul principal de 50 MP face fotografii excelente chiar și în condiții de iluminare redusă. Camera super macro cu o distanță focală de 4 cm capturează cele mai mici detalii ale obiectelor minuscule într-un mod incredibil de detaliat și de realist. Iar cu camera cu efect bokeh, fotografiile dvs. vor deveni adevărate opere de artă, cu fundalul artistic și neclar, astfel încât subiectul dvs să iasă în evidență și să fie pus în valoare în cea mai bună lumină.

Фото 6 vivo Y33s
Фото 7 vivo Y33s

Selfie-uri impresionante

Camera frontală de 16 MP cu algoritmi unici pentru portrete realizează selfie-uri excelente în calitate HD, care impresionează prin adâncime, claritate și culori bogate. Funcția specială Multi-Style Portrait oferă o gamă largă de stiluri care se potrivesc perfect cu aspectul sau starea dvs de spirit.

Modul Super Night

Transformați-vă nopțile în aventuri fotografice de neuitat cu modul Super Night. Descoperiți fotografii super clare, care surprind fiecare moment, indiferent de iluminare. Algoritmul unic de inteligență artificială reduce zgomotul la nivelul de fișiere RAW și combină mai multe cadre într-unul singur, transformând fotografiile de noapte în opere de artă cu linii clare, culori vibrante și luminoase.

Фото 8 vivo Y33s
Фото 9 vivo Y33s

Stabilizare video

Experimentați videoclipuri stabile și ultra-clare, chiar și atunci când filmați în condiții instabile, cu ajutorul tehnologiei digitale de stabilizare îmbunătățită EIS, care se activează automat și permite obținerea unor video clare, fără tremur sau estompare. Funcțiile de editare și îmbunătățire inteligentă a feței transformă materia filmată în clipuri profesionale, pe care veți dori să le împărtășiți cu ceilalți.

Performanță impresionantă

Vivo Y33s are la bază un puternic procesor Helio G80, care asigură o performanță și o viteză de procesare a datelor îmbunătățite. Caracteristicile tehnice stabile și ridicate vă permit să utilizați smartphone-ul în modul multitasking, să lucrați în aplicații consumatoare de resurse, să jucați orice jocuri moderne. Caracteristica cheie a acestui telefon este faptul că, în cazul în care RAM-ul nu este suficient, acesta poate fi înlocuit cu memoria ROM, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile în mod maxim de rapid. De asemenea, datorită faptului că are trei sloturi și suport pentru carduri de memorie de până la 1 TB, nu veți avea probleme de stocare.

Фото 10 vivo Y33s

Totul pentru un joc dinamic

Obțineți o avantaj incontestabil în orice joc cu funcția Multi Turbo 5.0 și modul de joc Ultra Game actualizat, care mobilizează resursele sistemului și vă permite să obțineți o victorie convingătoare. Sistemul de răcire cu patru componente vă permite să faceți față cu ușurință tuturor sarcinilor.

Фото 11 vivo Y33s