Timp de utilizare mai lung

Baterie de 5000mAh

Dispozitivul dispune de o baterie de 5.000mAh (TYP) care asigură suficientă energie în fiecare zi. De asemenea, puteți utiliza Y01 pentru a alimenta alte dispozitive cu încărcare inversă.


Modul de protecție a ochilor

Luminozitatea ecranului se ajustează automat în funcție de condițiile ambientale, iar modul suplimentar de protecție a ochilor filtrează lumina albastră dăunătoare. Este blând cu ochii și face ca tot ceea ce privești să fie mai magnific.


Camera dorsală de 13 MP

Camera principala Y01 are tot ce va trebuie pentru fotografiile de zi cu zi, cu o varietate de functii, de la TimeLapse la FaceBeauty.



Design cu triplu slot pentru carduri

Cu 3 sloturi, 2 SIM-uri și 1 TB de memorie, introdu două cartele SIM într-un singur telefon și scapă de necesitatea de a le schimba. Al treilea slot pentru carduri de memorie suportă extinderea memoriei până la 1 TB, așa că ai suficient spațiu pentru toate fotografiile și videoclipurile tale preferate. Trăiește viața la maxim!

Design subțire 3D

Descoperiți noul telefon subțire cu designul său tridimensional deosebit! Cu o baterie mare de 5000mAh (TYP) și un corp subțire de doar 8,28mm grosime, acest telefon face parte din tehnologia ușoară care vă oferă o prindere confortabilă. Cu designul său tridimensional unic, acest telefon este o alegere excelentă pentru oricine dorește un telefon de calitate și sofisticat.

Un negru elegant

Această nuanță profundă este întotdeauna în tendințe și adaugă o notă de rafinament dispozitivului tău. Designul striat creează un efect vizual interesant și un aspect sofisticat. Fii în centrul atenției și bucură-te de un stil de viață elegant cu telefonul negru.

Albastru safir

O culoare elegantă, sofisticată și plină de energie, inspirată de strălucirea naturală a safirului albastru. Imaginează-ți cum acest telefon va arăta ca o bijuterie prețioasă în mâinile tale. Fiecare atingere va emana eleganță și stil, făcându-te să te simți puternic și încrezător în fiecare zi.


Face Access

Cu Face Wake, nu mai pierdeți nicio secundă în plus, deoarece telefonul dvs. se deblochează în timp ce îl ridicați și îl activați.


Modul Bokeh

Algoritmul Bokeh creează un contrast clar, separând ușor obiectele din portret de fundal, astfel încât să fiți întotdeauna în centrul atenției.


Multi-Turbo 3.0

Exclusivitatea noastră Multi-Turbo 3.0 se concentrează pe optimizarea scenelor de bază pentru a reduce întreruperile și întârzierile în jocuri. De asemenea, este proiectat pentru a aloca și prioritiza resursele de stocare interne și CPU - în special atunci când multe aplicații rulează simultan în fundal.


EasyShare

Cu EasyShare, puteți transfera fișiere sau crea copii de rezervă ale telefonului cu doar un singur click.

iManager
Paza ta mobilă

iManager menține telefonul dvs organizat și în condiții optime. În timp ce dormiți, puteți seta funcția de curățare a spațiului, scanare pentru probleme în timpul nopții și multe altele.