Reduce consumul de energie

Economie de energie

Economisiți bani în fiecare zi cu tehnologia inverterului digital. Acesta menține temperatura dorită fără a fi pornit și oprit frecvent, reducând astfel fluctuațiile. De asemenea, utilizează magneți puternici și un amortizor, fiind mai silențios, funcționează mult mai mult timp și reduce consumul de energie.

 Экономьте деньги каждый день с технологией цифрового инвертора.  Он поддерживает желаемую температуру без частого включения и выключения, поэтому колебания меньше.  А также он использует сильные магниты и глушитель, поэтому он тише, работает гораздо дольше и снижает потребление энергии.




Vă răcorește mai rapid

Răcire rapidă

Răciți întreaga cameră rapid și eficient. Modul de răcire rapidă funcționează la viteza maximă de rotație a ventilatorului până când se încetinește. Astfel, răcește sau încălzește mult mai rapid în comparație cu modul obișnuit* și atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Este ideal pentru a vă elibera imediat de căldura de afară.

Разработано, чтобы эффективно охлаждать




Respirați aer mai curat

Filtru HD

Asigurați-vă că aerul pe care îl respirați este întotdeauna curat și proaspăt. Filtrul HD este foarte eficient în captarea prafului, poluanților aerieni și alergenilor, cum ar fi polenul, sporii de mucegai și scamele de animale de companie. În plus, poate fi spălat, deci tot ce trebuie să faceți este să-l clătiți rapid cu apă, să-l uscați și să-l utilizați din nou.

Убедитесь, что воздух, которым вы дышите, всегда чист и свеж.  Фильтр HD действительно эффективен для улавливания пыли, воздушных загрязнений и аллергенов, таких как пыльца, споры плесени и лупа домашних животных.  Кроме того, его можно мыть, поэтому все, что вам нужно сделать – это быстро промыть его водой, осушить, а затем снова использовать.




Bucurați-vă de un somn odihnitor

Modul somn confortabil

Bucurați-vă de un somn excelent în fiecare noapte! Modul somn confortabil controlează și reglează automat temperatura pentru a crea condiții ideale pentru fiecare etapă a ciclului de somn. Astfel, beneficiați de minute prețioase de somn și vă simțiți complet odihnit. De asemenea, utilizează mai puțină energie decât răcirea obișnuită.

 Спокойный сон всю ночь




Răcire în fiecare colț

Rotație automată în 2 poziții

Creați un mediu confortabil cu o temperatură uniformă în fiecare colț. Funcția de rotație automată în 2 poziții controlează direcția fluxului de aer, astfel încât să se distribuie rapid și uniform în cameră. Poate elibera aer rece sau cald mai departe și în orice direcție pentru a oferi confort maxim.

 Охлаждает каждый уголок




Răcire îndelungată

DuraFin+

Rămâneți confortabil pentru o perioadă mult mai lungă. DuraFin+ este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul de rugină, contribuind la menținerea performanței optime a schimbătorului de căldură. Rezistența sa superioară la coroziune a fost confirmată prin testul de ceață sărată (SST) timp de 480 de ore.

 Антикоррозионное покрытие для продолжительной работы